KnowING TechTransfer Online Egyetem októberben

KnowING TechTransfer Online Egyetem októberben

KnowING TechTransfer Online Egyetem októberben

KnowING TechTransfer Online Egyetem októberben 2021/10/11
KnowING TechTransfer Online Egyetem októberben 10:49

A KnowING partnersége 2021. októberben két angol nyelvű, online nemzetközi egyetemet szervez, amely során a technológiatranszfer, a szoftverszabadalmaztatás és az innovációmenedzsment elméleti és gyakorlati aspektusaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az online nyári egyetemen való részvétel teljesen ingyenes.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi partnerségében megvalósuló KnowING IPR projekt célja a fejlett tudástervezési technológia beemelése a szellemi tulajdonjog (IPR) világába. Ennek érdekében a projekt ösztönzi a technológiai transzfer és az IPR-alapú együttműködéseket. Külön figyelmet kap az innovációnak különböző szakaszában résztvevő kutatóhelyek és KKV-k közötti kapcsolatok létesítése/erősítése, valamint az IPR-adatok és a tudásmenedzsment területén mutatkozó hiányosságok orvoslása.

A KnowING partnersége 2021. októberben két angol nyelvű, online nemzetközi egyetemet szervez, amely során a technológiatranszfer, a szoftverszabadalmaztatás és az innovációmenedzsment elméleti és gyakorlati aspektusaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az online nyári egyetemen való részvétel teljesen ingyenes

A felhívás részletesen:
https://nemzetkoziprojektek.bkik.hu/knowing-techtransfer-summer-school/ 

Jelentkezési határidő: 

KnowING TechTransfer Summer School 1: 2021. október 10.
KnowING TechTransfer Summer School 2: 2021. október 17. 

További információ: projektiroda@bkik.hu