Magyar-Ghánai Üzleti Fórum

Magyar-Ghánai Üzleti Fórum

Magyar-Ghánai Üzleti Fórum

Magyar-Ghánai Üzleti Fórum 2018/11/09
Magyar-Ghánai Üzleti Fórum 19:00
MAGYARORSZÁG NAGYKÖVETSÉGE ACCRA
 
Tisztelt Cégvezető!
 
Tisztelettel meghívom a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a NAIK társszervezésében 2018. november 21-23. között megrendezésre kerülő 4. Magyar – Ghánai Üzleti Fórumra. A rendezvény fővédnöke dr. Nagy István agrárminiszter, illetve Ibrahim Awal ghánai üzletfejlesztési miniszter lesznek, a november 21-én megrendezésre kerülő plenáris fórum a Gödöllői Grassalkovich Kastélyban kerül megrendezésre.
 
A rendezvény célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése a mezőgazdasági feldolgozóipar vonatkozásában. Magyarország Accrai Nagykövetsége kiemelten perspektivikus területként a gyümölcs- és zöldségfeldolgozást, növénytermesztést, takarmányozást, állattenyésztés (sertés, baromfi, halgazdálkodás, méhészet), húsfeldolgozást; illetve a csomagolóipart jelölte meg.
 
A ghánai delegáció tagjai célirányosan, a nyugat-afrikai ország iparfejlesztési törekvéseivel összhangban, a fent felvázolt feldolgozóipari üzemek létesítésében és üzemeltetésében, illetve tenyésztési és állattenyésztési technológiák átadásában keresnek magyar partnereket. A ghánai részvevők akvirálása külképviseletünk együttműködésével a Ghánai Iparszövetség (AGI), a Befektetésösztönzési Központ (GIPC), a Vámmentes Ipari Övezetek Hatósága (GFZA), valamint a Ghánai-Magyar Üzleti Tanács (GHUBC) koordinálásával történt.
 
A november 21-i plenáris fórumot követően B2B tárgyalásokra kerülhet sor, ezt követően 2018. november 22-23-án célzott helyszínlátogatásokat szervezzük a résztvevő cégek részére.
 
A programokon való részvételi szándékát kérjük, 2018. november 13-ig a trade.acc@mfa.gov.hu e-mail címre szíveskedjék megküldeni a mellékelt cégregisztrációs lap kitöltésével. Kérjük, külön jelezze amennyiben cége telephelyén, vagy reprezentációra alkalmas helyszínen kívánja fogadni a ghánai delegációval érkező releváns üzleti partnereket.
 
 
A szakmai programok hivatalos nyelve angol, a részletes programtervről regisztrációját követően értesítjük.
 
Bízva a közös üzleti sikerekben, várom jelentkezését.