Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés

Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés

Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés

Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés 2020/10/15
Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés 07:50

Ennek szellemében a kamara nagy hangsúlyt kíván helyezni a külképviseleti szervekkel és a skandináv, valamint vegyeskamarákkal való kapcsolattartásra.

A BKIK várja azon vállalkozások jelentkezését, és bemutató anyagait, akik ezekben az országokban kívánnak üzleti kapcsolatot kiépíteni. Az északi országokban a környezetvédelem, alternatív energiák és Smart City területen (informatika, közlekedés) vannak kiemelten együttműködési lehetőségeink. Partnerintézményeinken keresztül megpróbálunk segíteni azzal, hogy utána járunk, hogy van-e számukra üzleti potenciál, és lehetőség szerint online üzleti találkozókat megvalósítani számukra.

Keszthelyi Péter, a BKIK Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiumának alelnöke 2020. augusztus 13-án megbeszélést folytatott Håvard Austad, a Norvég Királyság Nagykövetsége ügyvivőjével, valamint 2020. szeptember 24-én Dag Hartelius, a Svéd Királyság Nagykövetét Rév András, a BKIK Nemzetközi Kollégiumi elnöke fogadta.

 Amennyiben az Ön cége is érdeklődik a skandináv kereskedelmi kapcsolatépítés iránt, várjuk megkeresését bemutatkozó anyagával a babak.peter@bkik.hu e-mail címen.