Megválasztotta tisztségviselőit a Kereskedelmi Tagozat

Megválasztotta tisztségviselőit a Kereskedelmi Tagozat

Megválasztotta tisztségviselőit a Kereskedelmi Tagozat

Megválasztotta tisztségviselőit a Kereskedelmi Tagozat 2020/02/15
Megválasztotta tisztségviselőit a Kereskedelmi Tagozat 13:07

Sikeresen lezajlottak a BKIK Kereskedelmi Tagozatának 2020. február 12-én megtartott küldött- és osztályválasztó értekezletei. A BKIK Krisztina körúti székházában megtartott tisztújításokra a kamarai küldöttek és tisztségviselők négyéves megbízatásának lejárta miatt került sor.

A szavazásra jogosult kamarai és önkéntes kamarai tagsággal rendelkező tagok a küldötteket összevont értekezleten, a tisztségviselőket négy választási osztályba sorolva választották meg.

A III. Kereskedelem, Kereskedelmi Szolgáltatás Osztály elnöki tisztségére Dienes Zoltán, A IV. Kiskereskedelem, E-Kereskedelem Osztályban Bárdi László, az V. Turizmus és Vendéglátás Osztályban Bornemisza Miklós, a IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodási Osztályban pedig Rátkai Tamás nyerte el a bizalmat az elnöki tisztségre.

A BKIK Kereskedelmi Tagozata több százezer kis- és középvállalkozás képviseletét látja el szinte valamennyi szakmában a kereskedelem és kereskedelmi szolgáltatási, idegenforgalmi és vendéglátó valamint pénzügy szolgáltatás területén. A megválasztott küldöttek és tisztségviselők személye a biztosíték arra, hogy kiváló szaktudással, hozzáértéssel és tisztességgel fogják képviselik a vállalkozások érdekeit.