Mentoring a vállalkozások fejlesztésében

Mentoring a vállalkozások fejlesztésében

Mentoring a vállalkozások fejlesztésében

Mentoring a vállalkozások fejlesztésében 2020/01/09
Mentoring a vállalkozások fejlesztésében 17:00

A mentoring egy ma még nem teljesen kiaknázott formája a szervezetek, vállalkozások és a bennük dolgozók fejlesztésének. Gyakran összemosódik a tanácsadással vagy a coachinggal. Pedig egyik sem, és mindkettő egyszerre. Mentoring a gyakorlatban és egy Dél-Afrikai mentor képző tapasztalatai és tanulságai.

Tisztelettel meghívjuk Önt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tanácsadási Osztály szervezésében megrendezésre kerülő Tanácsadói Klub aktuális programjára, melynek témája:

MENTORING A VÁLLLAKOZÁSOK FEJLESZTÉSÉBEN- MIÉRT NEM AZ A LEGJOBB MENTOR, AKINEK MÁR SIKERÜLT?  

Vitaindító előadó: Kalmár Elvira

Go Beyond Projekt alapítója, az SZMT és az EODF korábbi elnöke

Helyszín: BKIK Székház 1016 Bp., Krisztina krt. 99.III.em.  301-es terem
Időpont: 2020. január 21. kedd, 17:00-18:30 óra

A mentoring egy ma még nem teljesen kiaknázott formája a szervezetek, vállalkozások és a bennük dolgozók fejlesztésének. Gyakran összemosódik a tanácsadással vagy a coachinggal. Pedig egyik sem,  és mindkettő egyszerre.

Mentoring a gyakorlatban és egy Dél-Afrikai mentor képző tapasztalatai és tanulságai.

Szervezetfejlesztés és szervezeti design alapok, nemcsak tanácsadóknak, amik meghatározzák egy szervezet kultúráját és teljesítményét.

A vezető tanácsadóinknak egyik fontos tapasztalata az, hogy – különösen a KKV-k tulajdonosainak, menedzsereinek, de a különféle cégek vezetőinek is, sokszor komoly gondot okoz bizonyos fontos gazdálkodási-, ill. vezetési ismeret hiánya. Így klienseink számra több éve elkezdünk a tehetséges és fiatal menedzserek számára afféle mini tudásműhelyt üzemeltetni. Különösen napjainkban, amikor nem csak a digitalizált világ kihívásaival, de a vezetők, menedzserek generációváltási kihívásaival is számolni kell!

Ezért egy olyan speciális rendszerfejlesztésbe fogtunk, ami lehetővé teszi, hogy legfelkészültebb tagjaiban felhalmozott tudást (tudáselemekre bontva) –az érdeklődők között - olyan variábilis, de ugyanakkor szervezett kerteket biztosítva megosszuk, amely maximálisan képes az elfoglalt emberek igényéhez alkalmazkodni.

A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött!

Kérjük, részvételi szándékát 2020. január 19-ig jelezni szíveskedjék!

Jelentkezés: gszt@bkik.hu e-mail címen

Jöjjön el, Önt is várjuk!