Mesterelme napok

Mesterelme napok

Mesterelme napok

Mesterelme napok 2019/09/05
Mesterelme napok 08:40

Induljon az ősz tanulással! Pörgessük fel az üzletet, legyünk még hatékonyabbak! Mesterelme napokra hívjuk azokat a cégvezetőket, akik velünk együtt hisznek a folyamatos fejlesztésben, az élethosszig tartó tanulásban! A BKIK tagjai számára egyedi, több mint 30%-os kedvezményt hoz az  őszi szezon: 29.900 Ft + áfa helyett 19.900 Ft + áfa áron vehetnek részt  Mesterelme alkalmainkon.*

Kedves Partnerünk!

Induljon az ősz tanulással! Pörgessük fel az üzletet, legyünk még hatékonyabbak!

Mesterelme napokra hívjuk azokat a cégvezetőket, akik velünk együtt hisznek a folyamatos fejlesztésben, az élethosszig tartó tanulásban! Állandó prémium és inspiráló helyszínünk a New York Palace, DA.

BKIK tagjai számára egyedi,  több mint 30%-os kedvezményt hoz az  őszi szezon: 29.900 Ft + áfa helyett 19.900 Ft + áfa áron vehetnek részt  Mesterelme alkalmainkon.*

„Ha szeretnél jelentkezni, a regisztrációs űrlap megjegyzés rovatába írd bele a „BKIK” kódot, hogy érvényesíteni tudd a kedvezményt!”

*A részvételi díj  magában foglal a workshop jellegű, szakmai előadás mellett két alkalommal változatos és színvonalas kávészünetet, illetve a hotel mélygarázsában való parkolást is.

· Szeptember 13-án Dr. Újszászi Bogár László (Ph. D) bemutatja nekünk azokat a módszereket, melyek használatával jobban tudjuk irányítani a körülöttünk lévőket, mások döntéseit. Ha megfelelő stratégiánk van mások meggyőzésére, sikerünk garantált, rengeteg időt és energiát spórolunk magunknak.

REGISZTRÁCIÓ

· Október 18-án a lendületes és magával ragadó Prof. Dr. Bagdy Emőkepszichológus hatékony stresszkezelési módszereket tanít nekünk, mert az, hogy astresszt megfelelően kezeljük, életünk legfontosabb feladatai közé tartozik! A stresszhez való viszonyunk, gondolkodásunk befolyásolja azt, hogy egy adott helyzet számunkra izgalmas kihívás lesz vagy épp betegséget okozó hatás lesz.

REGISZTRÁCIÓ

· November 13-án Pusztai Ádám a gamification (játékosítás), az alkalmazott pszichológia és a viselkedés gazdaságtan szakértője lesz előadónk. Ádám a nem túlzottan kedvelt, ám kötelező feladatokat teszi szerethetőbbé. A magyar KKV-nak és startupoknak segít úgy újratervezni a termékeiket és szolgáltatásaikat, hogy az emberek ne csak tudják, de akarják is azt használni.

REGISZTRÁCIÓ

Ne hagyja ki a tanulási lehetőséget, tartson velünk, szeretettel várjuk Mesterelme eseményeinkre!

Helyszín: Budapest, New York Palace, DA (Budapest, Erzsébet krt. 9-11, 1073)
Időpontok: szeptember 13-án és október 18-án *13:30-16:00*, november 13-án *8:30-12:00* között.

Találkozzunk szeptembertől Mesterelme délutánjainkon!

Üdvözlettel,

Bujdosó Kata
operatív vezető
Premium Social Club for Business