Minden eddiginél magasabb összdíjazással indul az I. Online Szépész Kupa

Minden eddiginél magasabb összdíjazással indul az I. Online Szépész Kupa

Minden eddiginél magasabb összdíjazással indul az I. Online Szépész Kupa

Minden eddiginél magasabb összdíjazással indul az I. Online Szépész Kupa 2020/11/20
Minden eddiginél magasabb összdíjazással indul az I. Online Szépész Kupa 13:26

November 27-ig jelentkezhetnek az iskolák a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikum fodrász és kozmetikus tanulók számára szervezett I. Online Szépész Kupa előválogató versenyére. A versenyen a döntősök és felkészítő tanáraik 3 millió forint értékben nyerhetnek díjakat, köztük értékes szépész szereket tartalmazó csomagot is. A pályaműveket a digitális oktatásra átállt intézmények tanulói otthon is elkészíthetik. 

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikum által szervezett I. Online Szépész Kupa versenyfelhívása: 

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikum fodrász és kozmetikus tanulók számára, online országos versenyt hirdet , hogy elkerülhető legyen a személyes részvétellel a fertőzés terjesztése. A verseny mindenképp megvalósul. Digitális oktatás esetén a tanuló otthonában is elkészítheti az általa megálmodott pályaművet. Minden kategóriában a nyertes versenyző felkészítője is értékes szépész szereket tartalmazó csomagot nyer.

A lebonyolítás menete:

Az iskolák előválogató versenyt rendeznek, kategóriánként,maximum 3 fővel nevezhetnek.

A lebonyolítás menete:
2020. november 27. péntek szándéknyilatkozat elküldése a versenyen való részvételről (csak az iskola küldi, hogy a tanulói részt szeretnének-e venni).

2020. december 14. hétfőig iskolai előválogató verseny.Az előválogatóról pályaművenként 5 fotót és videót kérünk beküldeni , amelyek alapján a szakmai zsűri dönt arról, hogy kik jutnak a döntőbe. 

2020. december 15-én éjfélig jelentkezés elküldése.


A verseny kijelölt időpontja: 2021.01.14. hétfő 9 óra - A döntőbe jutott versenyzők valós időben dolgoznak az iskolai tanműhelyben /gyakorlati helyen/ otthonukban. A zsűri figyeli a munkájukat és az elkészített fotókat is megtekinti, majd kihirdeti az eredményt.

Eredményhirdetés: 2021.január 14. hétfő 18 óra online (a megadott belépési lehetőséggel). 

A versenyre a JELENTKEZÉSI LAPOT a mellékelt versenyfelhívás tartalmazza.

Információ kérhető:

06-77-421-379 Szöllősi Mónika
06-70-3791712 Czagányné Pásztor Anikó

VERSENYFELHÍVÁS