Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban

Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban

Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban

Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban 2022/02/01
Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban 10:00

A romló járványügyi helyzet miatt a 43. Belgrádi Nemzetközi Turisztikai Vásárra 2022. február 24-27 helyett ez év március 24-27-n kerül sor. Mivel​ a rendezvényen kiállítási helyet kap a BKIK, lehetőség nyílik budapesti turisztikai szolgáltatók ingyenes bemutatkozására.

A romló járványügyi helyzet és a fertőzöttek számának növekedése miatt, mind az országban, mind a régióban, valamint több kiállító véleményét is figyelembe véve, tájékoztatjuk Önöket, hogy 43. Nemzetközi Turisztikai Vásár Belgrádban nem kerül megrendezésre február 24. és 27. között. 

A jelen időszakban a fenti tények veszélyeztetnék a rendezvények színvonalát, mind az ország, mind a régió látogatottságát csökkentenék.

A kiállítók, a Belgrádi Vásár és a Szervező Bizottság véleménye szerint az új időpont 2022. március 24-27. amikor a járványügyi helyzet olyan mértékben megnyugszik, hogy az ne korlátozza az általunk megszokott rendezvény színvonalát ennek a világ által széles körben elismert  turisztikai eseménynek. 

Mivel​ a rendezvényen kiállítási helyet kap a BKIK, lehetőség nyílik budapesti turisztikai szolgáltatók ingyenes bemutatkozására.