Nők Határok Nélkül – Vállalkozó Nők Világnapja

Nők Határok Nélkül – Vállalkozó Nők Világnapja

Nők Határok Nélkül – Vállalkozó Nők Világnapja

Nők Határok Nélkül – Vállalkozó Nők Világnapja 2022/12/02
Nők Határok Nélkül – Vállalkozó Nők Világnapja 13:50

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara adott otthont a konferenciának.

A Vállakozó Nők Világnapja alkalmából 2022. november 22-én került megrendezésre a Women’s Entrepreneurship Day – WED és a JÓL-LÉT Alapítvány szervezésében a „Nők határok nélkül” konferencia, amelynek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara adott otthont.    

Az immáron 5. alkalommal megszervezett és az ENSZ égisze alatt kezdeményezett, a világ 144 országára kiterjedő Vállalkozó Nők Világnapja (WED) globális kampány hazai eseménye, a vállalkozó nők és női kezdeményezések fenntarthatóságára, a globális és helyi problémák megoldásában való részvétel pozitív hatására hívta fel a figyelmet.           

Az utóbbi években Magyarországon is egyre inkább láthatóvá váltak a női vezetők és vállalkozó nők, amelyet a különböző gazdasági mutatók is alátámasztanak. A női vállalkozók tudatossága erősödött, egyre több közösség jön létre, érdekérvényesítő képességük javítása valamennyiünk számára kulcsfontosságú a biztonságos jövő megteremtéséhez.

A rendezvény kiváló lehetőséget adott női vállalkozások networkingjére és tudáscseréjére számos témával, többek között a vállalkozó nők érdekérvényesítése, vállalkozások fenntarthatóságának fejlesztése, nők munkaerőpiaci helyzetének javítása témakörökben.

Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a tudásmegosztásnak!