Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum

Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum

Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum

Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum 2019/03/07
Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum 20:20

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az innovációról folytatott országos konzultációt szeretné az érdekeltek lehető legszélesebb körére kiterjeszteni, ezért a március 6-án Budapesten záruló roadshow mellett online felmérést is indít a témában. A kérdőív 2019. február 28-tól március 12-ig érhető el az NKFI Hivatal honlapján.

Az online konzultáció az Országos Innovációs Fórum 2019. február 5. és március 6. között 25 helyszínen zajló rendezvénysorozatát egészíti ki. Célja, hogy a személyes konzultációkkal együtt megalapozza Magyarország újjászerveződő innovációs környezetét, valamint felmérje az igényeket és javaslatokat a megújuló KFI rendszerrel és pályázatokkal kapcsolatban. Az eredmények elemzésével és felhasználásával olyan pályázóbarát, szolgáltatásorientált rendszer hozható létre, amelyben a források a lehető legeredményesebben hasznosulnak, és amelyben a kutatóhelyek és a vállalkozások innovációs tevékenységei egymást erősítik.

 
A kérdőíves felmérésbe elsősorban azokat a kutatás-fejlesztésben és innovációban érintett szereplőket kívánjuk bevonni, akik a megyei eseményeken személyesen nem tudtak részt venni, de természetesen várjuk a rendezvények résztvevőinek további észrevételeit, javaslatait is.
 
A válaszadás önkéntes és anonim, a kérdőív kitöltése 5-10 percet vesz igénybe. A válaszokat kizárólag az NKFI Hivatal belső adatbázisában rögzítjük, és a Hivatal tevékenységének elemzéséhez, valamint a 2019. évi pályázati portfólió kialakításához használjuk fel.
 
Az online kérdőív 2019. február 28. és március 12. között a http://www.orszagos-innovacios-forum.hu/kerdoiv címen érhető el.