SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó

SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó

SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó

SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó 2021/04/12
SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó 12:55

Az idei SelectUSA Summit csúcstalálkozó, mely mind a nagyobb vállalatok, mind a kisebb start-up cégek számára hasznos lehet, 2021. június 7-11. között virtuális módon kerül megrendezésre.

Az Amerikai Nagykövetség fogadja a jelentkezéseket a hivatalos magyar virtuális delegációban való részvételre a SelectUSA befektetési csúcstalálkozóra (www.SelectUSASummit.us). Az esemény több mint 1200 nemzetközi résztvevőnek kínálja az amerikai piacra lépés előkészítéséhez szükséges kapcsolatokat és információkat, amiket a mellékelt Summit Flyer elnevezésű dokumentum is részletez. A virtuális küldöttség részeként a résztvevők:

  • jól ismert, globális cégek vezérigazgatóitól és az Egyesült Államok magas szintű kormánytisztviselőitől kaphatnak információt mind a plenáris üléseken, mind az egyéni találkozók alkalmával
    (2021 Investment Summit Agenda),
  • az online partnerkereső eszköz segítségével előre ütemezhetik a megbeszéléseket, és a legtöbbet hozhatják ki a virtuális platformon töltött idejükből
    (Networking),
  • hozzáférést kaphatnak a virtuális kiállítási csarnokhoz, virtuális műhelyekhez, hálózatépítési fogadásokhoz, stb. Kérjük, tekintsék meg a videó bemutatót a 2021-es SelectUSA Investment Summit platform Gyakran Ismételt Kérdések oldalának tetején.

A technológiai start-up cégek számára is tartogat lehetőségeket a - csúcstalálkozóval párhuzamosan futó - SelectUSA Tech program, amelyet a mellékelt Tech Flyer elnevezésű dokumentum is részletez. Ez utóbbiaknak egyébként lehetőségük van április 30-ig “pitch session” keretében pályázni a SelectUSA Tech programra, és ha az Amerikai Nagykövetség elfogadja a jelentkezésüket, be is mutatkozhatnak kockázatitőke-befektetőknek. A jelentkezés a “pitching” bemutatkozó prezentációkra már elérhető ezen a linken. A start-up cégek számára a belépődíj a virtuális rendezvényre 350 USD, míg a start-up kategórián kívül eső cégeknek 750 USD a részvételi díj, ha április 30-ig jelentkeznek.

2021-investment-summit-tech-flyer

2021-investment-summit-flyer