Speciális sutóbuszos városnézés - Idegenvezetők Világnapja 2020

Speciális sutóbuszos városnézés - Idegenvezetők Világnapja 2020

Speciális sutóbuszos városnézés - Idegenvezetők Világnapja 2020

Speciális sutóbuszos városnézés - Idegenvezetők Világnapja 2020 2020/02/11
Speciális sutóbuszos városnézés - Idegenvezetők Világnapja 2020 15:11

A  buszokat biztosítja: City Sightseeing Budapest

Indulás: Bazilika (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Posta melletti buszmegálló)

Indulási időpontok 2020. február 23-án (vasárnap): 11.00 és 14.00 órakor

Az érkezési hely Báthory utca (Bajcsy-Zsilinszky út sarok), de a jeggyel 24 óra alatt bármelyik megállóban le és fel lehet szállni.

A városnézés várható időtartama: 2,5 óra.

Útvonal: Red line 22 megállóval

Fontos, hogy a regisztált jegyeket csak a Bazilikánál lévő megállónál tudják átvenni, a fenti indulási időpontokban. A jegy birtokában 24 órán keresztül bárhol le és fel szállhatnak a megadott útvonalon. Garantált ülőhely, azonban csak az első felszállásnál biztosított, ha megszakítják az utat, akkor a következő járatokon ott tudnak helyet foglalni, ahol van.

Ezen a járaton nem élő, hanem hangfelvételről lejátszott idegenvezetés van, melyhez mindenki kap külön fülhallgatót!

Az autóbuszok a korlátozott létszám miatt előzetes regisztráció alapján vehetők igénybe! 

Indulás előtt negyed órával kérjük, legyen a helyszínen és az e-mailben megkapott voucher ellenében, a helyszínen a City Sightseeing Budapest munkatársa átadja a 24 órás jegyet. 

Kérem, a regisztrációnál jegyezze meg az autóbusz indulási időpontját és sorszámát. Csak az Ön által regisztrált autóbuszra van lehetősége felszállni, ezért kérjük, hogy az adott indulási idő előtt 15 perccel érkezzen a helyszínre. Egy fő maximum további 4 főt tud regisztrálni. Csoportos regisztrációra nincs lehetőség.

Amennyiben időközben kiderül, hogy Ön mégsem tud részt venni a programon, vagy módosítana, kérjük regisztrációjának törlésére, helyet biztosítva mások számára! Regisztrációját a vilagnap@bkik.hu e-mail címen tudja módosítani a pontos program megnevezésével, időpontjával, járat számával, amennyiben van még szabad hely.

Előzetes regisztráció 2020. február 19-ig tart.  Kérjük, hogy ha nem kapta meg a regisztrált létszámnak megfelelő vouchert, azt legkésőbb 2020. február 20. éjfélig jelezze, utána nem áll módunkban pótolni!

Kérjük, regisztráció után a visszaigazoló e-mailben megküldött aktiválási linken keresztül érvényesítse regisztrációját, ellenkező esetben 48 óra után törlődik! Ha nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, akkor írjon nekünk a vilagnap@bkik.hu e-mail címre, de ne regisztráljon többször, mert akkor sem fogja megkapni a visszaigazoló e-mailt, csak lefoglalja a helyeket mások elől!

Megjegyzés:

  • Kérjük, ha nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, vagy a vouchert, akkor először nézze meg a Spam (levélszemét) mappában. Ha nincs ott, akkor írjon nekünk.
  • A citromail-es e-mail címekkel sajnos gond van, így nagyobb számban fordulhat elő, hogy nem kapja meg egyik e-mailt sem. Ha van más e-mail címe, akkor javasoljuk, hogy inkább azt használja.

Regisztráció: 11:00 óra, 14:00 óra - A regisztráció lezárult, mindkét időpont betelt.