Tajvani üzleti felhívás

Tajvani üzleti felhívás

Tajvani üzleti felhívás

Tajvani üzleti felhívás 2021/05/05
Tajvani üzleti felhívás 16:08

A helyi szakmai partnerektől kapott tájékoztatás alapján Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) helyi külkereskedelem-fejlesztési ügynökség és a Garage+ startup inkubátor e-mobilitás területén aktív külföldi cégek jelentkezését várják2035 – E-Mobility Global Demo Day’ pitch competition eseményükre.

A Garage+ által szervezett korábbi pályázathoz hasonlóan az alkalommal is alkalma nyílhat a legígéretesebbnek ítélt vállalatok képviselőinek kedvező feltételek mellett kilátogatniuk Tajvan szigetére. Az utazási és szállásköltségek térítése mellett ez magában foglalja egyben a ’2035 E-Mobility Taiwan’ eseményen való részvétel lehetőségét is, illetve a kiválasztott céges képviselőknek a Garage+ segítséget nyújt egyeztetések lebonyolítására további helyi potenciális partnerekkel. 

A ’2035 – E-Mobility Global Demo Day’ online eseményre EZEN A LINKEN található felhívás alapján alapvetően 5 alkategóriában (Connect, Interaction, Share, Move, Autonomous) várják a szervezők a Seed és B-sorozat közti fejlődési szakaszban lévő olyan magyar startupokat, amelyek már piacképes termékkel rendelkeznek.

További részletek EZEN A LINKEN találhatók, jelentkezési határidőként pedig május 1., szombat került megadásra a tajvani fél részéről.