Tavasszal induló posztgraduális képzések a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

Tavasszal induló posztgraduális képzések a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

Tavasszal induló posztgraduális képzések a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

Tavasszal induló posztgraduális képzések a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán 2021/02/23
Tavasszal induló posztgraduális képzések a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán 15:09

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán tavasszal induló POSZTGRADUÁLIS KÉPZÉSEK jelentkezési határidejét módosítottuk.

A 2021 márciusában induló SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSEINKRE február 28-ig hosszabbítottuk meg a jelentkezési határidőt. Jelentkezni a honlapunkon lehet: IDE kattintva

Az általunk kínált összes SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS részleteiről - a felvételi feltételekről, a képzési időről és díjról, arról, kiknek ajánljuk a képzést - online prospektusunkból tud tájékozódni: EZEN a linken

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara között létrejött együttműködés keretében, 5 % kedvezményt biztosítunk Önnek, ha jelentkezik valamely - 2021 márciusában induló - szakirányú továbbképzésünkre. Várjuk hallgatóink körében- március elején induló - posztgraduális képzésünkön!

*Képzéseinket a megfelelő jelentkezési létszám esetén tudjuk indítani.

*Igény esetén részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának nyújtandó 5%-os kedvezmény nem vonható össze az egyéb konstrukcióban kínált kedvezményekkel. Bármely kedvezményes konstrukció az igénybe vett szolgáltatások befizetésekor lép érvénybe.

Üdvözlettel:
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

www.wsuf.hu | felvi@wsuf.hu | +36-1/323-1070