Turizmus a Dunán - online konferencia

Turizmus a Dunán - online konferencia

Turizmus a Dunán - online konferencia

Turizmus a Dunán - online konferencia 2021/06/04
Turizmus a Dunán - online konferencia 10:49

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk Önt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Kereskedelmi Tagozata által szervezett 

TURIZMUS A DUNÁN

című online konferenciára és együtt gondolkodásra.

Szakmai konferenciánkkal célunk, hogy a pandémiás helyzet után elérhető lehetőségek bemutatásával és közös szakmai ötleteléssel olyan iparági kommunikációt segítsünk elő, ami lehetővé teszi mind a vendégszám, mind pedig a költés tekintetében ígéretes hajózási szegmensben rejlő növekedési potenciál kiaknázását.

Időpont: 2021. június 10. (csütörtök) 9.00 óra 

A Duna a legkedveltebb vízi útvonal Európában, egyre több vendég érkezik folyami hajóval Magyarországra. A közúti közlekedés kiváltásához előtérbe kell helyezni a dunai közlekedést, ennek érdekében nem csak a folyó budapesti, hanem a teljes magyarországi szakaszát is fejleszteni kell.

Az elmúlt években számos logisztikai és kapacitásbővítő kikötőfejlesztés valósult meg. A folyami hajózás mind a vendégszám, mind pedig a költés tekintetében az egyik legígéretesebb turisztikai szegmens, melyben még jelentős növekedési potenciál lakozik. A dunai hajóutazás egyre fontosabb eleme Magyarország turisztikai kínálatának, a több európai várost érintő folyami hajóutak vonzó állomása Budapest. A turisták két-három nappal meghosszabbítják a hajóútjukat, hogy a hajózás előtt vagy után a magyar fővárosban töltsenek el időt. Napjaink nemzetközi konfliktusokkal terhelt világában nagy érték, hogy a Duna, illetve tágabb térsége ma is nyugodt, biztonságos desztináció.

Konferenciaszoba elérési útja: BKIK Kereskedelmi Tagozat is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: BKIK Kereskedelmi Tagozat's Zoom Meeting
Time: Jun 10, 2021 09:00 AM Budapest
Join Zoom Meeting
ZOOM LINK

Amennyiben nem a fenti elérési útvonal használatával jelentkezne be a videókonferencia hívásba, annak azonosítói a következők: 

Meeting ID: 846 4506 4998
Passcode: 635505 

A konferenciaülés résztvevői előzetesen egy ún. várószobába lépnek be, ahol azonosításuk megtörténik, mielőtt a konferenciaülésen részt tudnának venni. Kérjük, hogy a Zoom alkalmazás indításakor az azonosítás megkönnyítése érdekében felhasználónévként teljes vezeték és utónevüket szerepeltessék.

Kérjük, hogy a konferenciaülés időben történő kezdése érdekében az ülés kezdete előtt legalább 10 perccel jelentkezzenek be a rendszerbe. 

PROGRAM

A program moderátora: Szatmáry-Jähl Angéla, a Kereskedelmi Tagozat elnöke 

9:00 óra Köszöntő
Karácsony Gergely, főpolgármester, Budapest
Nagy Elek, elnök, BKIK

9:30-10:00 A kikötők helyzete a Pandémia után, használati díjak
Előadó: felkérés alatt

10:00-10:30 Pandémia utáni elképzelés a BKV budapesti menetrendszerinti hajójáratok üzemeltetéséről
Előadó: Bolla Tibor, vezérigazgató BKV Zrt. 

10:30-11:00 Motorcsereprogram a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével
Előadó: Varga Zsolt, BKIK Kereskedelmi Tagozata, Személyhajózási szakmai osztály elnöke 

Megtisztelő részvételére számítunk!

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze a BKIK regisztrációs felületén a konferencia lap aljára görgetve. 

REGISZTRÁCIÓ

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket a BKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az BKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az BKIK adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.