Turizmus - újra nyitás, de hogyan? (Reflektorfényben az idegenvezetés)

Turizmus - újra nyitás, de hogyan? (Reflektorfényben az idegenvezetés)

Turizmus - újra nyitás, de hogyan? (Reflektorfényben az idegenvezetés)

Turizmus - újra nyitás, de hogyan? (Reflektorfényben az idegenvezetés) 2021/02/22
Turizmus - újra nyitás, de hogyan? (Reflektorfényben az idegenvezetés) 15:54

MEGHÍVÓ

Tisztelt Hölgyem/Uram! 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata és V. Turizmus és Vendéglátás Osztálya tisztelettel meghívja Önt a

Turizmus - újra nyitás, de hogyan?
(Reflektorfényben az idegenvezetés)

c. konferenciájára.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata idén a koronavírus járvány miatti rendezvény- és gyülekezési tilalom ellenére is szeretné folytatni az Idegenvezetők Világnapja alkalmából szervezett turizmus konferencia hagyományát.  A turizmus a pandémia által leginkább sújtott ágazat. Szállodák, vendéglátóhelyek többsége zárva, utazási irodák, rendezvényszervezők, idegenvezetők munka nélkül. Ebben az időszakban különösen fontosnak tartjuk megmutatni, hogy a szakma ugrásra készen várja a nyitást, a lehetőséget vendégei újra fogadására. De vajon milyen lehetőségei vannak a vállalkozásoknak? 

Időpont: 2021. február 25. (csütörtök) 10 óra 

A konferencián alkalmazott szoftver a „Zoom Client for Meetings”, amely ERRŐL AZ OLDALRÓL tölthető le és telepíthető a számítógépére, illetve a mobil rádiótelefonra fejlesztett alkalmazást az operációs rendszere szerinti alkalmazás áruházban „Zoom Cloud Meetings" elnevezéssel keresse. Az alkalmazás felhasználó oldali használata díjfizetéshez nem kötött, annak költsége a Kamarát terheli, de a konferenciaüléssel kapcsolatos adatforgalomért az internet szolgáltató az ülés résztvevője részére díjazást számíthat fel. 

Konferenciaszoba elérési útja: 

Amennyiben nem a fenti elérési útvonal használatával jelentkezne be a videó konferencia hívásba, annak azonosítói a következők: ZOOM LINK 

Meeting ID: 823 1409 7940
Passcode: 852610 

A konferenciaülés résztvevői előzetesen egy ún. várószobába lépnek be, ahol azonosításuk megtörténik, mielőtt a konferenciaülésen részt tudnának venni. 

Kérem, hogy a Zoom alkalmazás indításakor az azonosítás megkönnyítése érdekében felhasználónévként teljes vezeték és utónevüket szerepeltessék.

Kérem, hogy a konferenciaülés időben történő kezdése érdekében az ülés kezdete előtt legalább 10 perccel jelentkezzenek be a rendszerbe.  

 

Program: 

A program moderátora: Bornemisza Miklós, az V. Turizmus, Vendéglátás Osztály elnöke 

10:00 óra Köszöntő
Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke 

10:05 óra Bevezető
Előadó: Szatmáry-Jähl Angéla, a Kereskedelmi Tagozat elnöke, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 

10:15 óra Budapest Brand szerepe, feladatai
Előadó: Faix Csaba vezérigazgató, Budapest Brand nZrt. 

10:35 óra Újranyitás és idegenvezetés
Előadó: Előadó: Karsai Árpád, alelnök, TUTSZ (Turisztikai Fejlesztők és Tanácsadók Szövetsége) 

Megtisztelő részvételére számítunk. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze a BKIK regisztrációs felületén: 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket a BKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az BKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az BKIK adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.