Újra megrendezték a Pozsonyi Pikniket

Újra megrendezték a Pozsonyi Pikniket

Újra megrendezték a Pozsonyi Pikniket

Újra megrendezték a Pozsonyi Pikniket 2022/09/05
Újra megrendezték a Pozsonyi Pikniket 16:11

Standunkon rengetegen érdeklődtek szolgáltatásainkról.

Szép idő és nagy érdeklődés övezte az idei Pozsonyi Pikniket szeptember 3-án, amelyet a járványhelyzet miatt két év kihagyás után újra sikeresen szerveztek meg.

Számos program várta az érdeklődőket három színpadon: több mint harminc színház és fellépő, kultúrsor, gyermekprogramok, kézművesek, gasztronómiai különlegességek, dedikálások, könyvbemutatók és beszélgetések.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a BUM (Bevásárlóutca Menedzsment) standjánál is rengetegen érdeklődtek és kaptak tájékoztatást a kamarai szolgáltatásokról. Akik kitöltötték kérdőívünket apróbb ajándékokat is választhattak.

A közel 100 kérdőív alapján elmondható, hogy bizonyos kérdésekben nagyon tájékozottak az emberek, de a helyszínen lévő kollégák is számos esetben is tudtak újat mondani. Sokan aggódnak a mostani gazdasági körülmények miatt és minden támogatásnak örülnek, ami helyzetüket könnyíti vagy javítja. Így a Kamara és annak Nonprofit Kft-je továbbra is elhivatottan képviseli a vállalkozókat és keresi azokat a megoldásokat, amelyek főleg a kis és középvállalkozások számára tevékenységük fenntarthatóságához szükséges.