Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére

Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére

Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére

Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére 2022/09/07
Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére 13:28

A kerület gazdaságának fellendítéséhez szükség van a helyi vállalkozások összefogására.

Több mint harminc XV. kerületi vállalkozó gyűlt össze tegnap a BKIK által szervezett üzleti reggelin, hogy megismerjék egymás tevékenységét és feltárják az egymás közötti potenciális üzleti lehetőségeket.

A Csokonai Művelődési Központ és Rendezvény Ház adott otthont 2022. szeptember 6-án a „XV. kerületi vállalkozók üzleti reggelije” elnevezésű programsorozat első állomásának, amely nagy sikerrel indult útjára. A rendezvényt Bánfi Krisztián, a BKIK helyi Tagcsoportjának elnöke nyitotta meg, köszöntőt Cserdiné Németh Angéla, polgármester asszony és Csókay Ákos, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára mondott.

Kiemelték a helyi vállalkozók összefogásának, az egymással között üzleteknek a  fontosságát egy olyan előttünk álló terhelt időszakban, amit az energiaárak robbanása különösen nehézzé. Ennek lehet katalizátora a budapesti kamara, illetve  kerületi Önkormányzat és a BKIK közötti jó kapcsolat, a szoros együttműködést.

Ezt követően a vállalkozók három-három percben bemutatták szakterületüket és elmondták, milyen terméket, szolgáltatást kínálnak, milyen projektjeikhez várnak segítséget, milyen üzleti partnert keresnek. A kerekasztal jellegű bemutatkozást személyes, kötetlen beszélgetés követte, ahol a jövőbeni együttműködés, üzleti kapcsolat lehetőségeit beszélték meg a résztvevők.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XV. Kerületi Tagcsoportja azzal a szándékkal indította el programját, hogy a kerületi vállalkozók jobban megismerjék egymást, együtt gondolkodhassanak, közös üzleteket hozhassanak létre.

A helyi kamarai szervezet a jövőben havonta egy alkalommal szervezi meg „üzleti reggeli” eseményét - reményeik szerint egyre több új résztvevővel, - ezzel is fellendítve a helyi vállalkozók közösségi és üzleti életét.

A rendezvényről kapott visszajelzés:

„Köszönöm meghívásukat a mai „Üzleti reggeli XV. kerületi vállalkozások részére” rendezvényre.

Tetszett a kezdeményezésük, érdekesnek, jövőbe mutatónak találtam.

Biztos vagyok benne, hogy édesapám is támogatta volna ezt a kerületi vállalkozók közötti "bemutatkozást, ismerkedést". Édesapám, Vörös István kovácsmester, a kovács mestervizsga követelményeinek egyik kidolgozója volt.

Szívesen ott lennék a következő ilyen "reggelin" is”

Vörös Attila - Vörös Autórugó

Fotó:  Nagy Botond, Csokonai Nonprofit Kft.