Várható pályázati lehetőségek

Várható pályázati lehetőségek

Várható pályázati lehetőségek

Várható pályázati lehetőségek 2020/09/01
Várható pályázati lehetőségek 21:09

Munkahelyteremtés

Minden évben két ciklusban jelenik meg a munkahelyteremtést támogató pályázat, az NFA. Várhatóan a tavasz első felében lesz újra lehetőség pályázni.

Előre láthatóan a támogatás feltételei közé fog tartozni új munkavállalók alkalmazása, valamint új termékek és szolgáltatások bevezetése is.

Az előző pályázatok során új eszközök, gépek és immateriális javak beszerzésére, valamint ingatlan beruházásra volt lehetőségük a hazai KKV-knak támogatást igényelni.
 

Út a jövőbe

Az Út a jövőbe pályázat során Magyarország vállalkozásai lehetőséget kapnak, hogy támogatásból növeljék termelékenységüket. Ez alatt értendő az új eszközök és gépek, valamint immateriális javak beszerzése.

A támogatás igénybevételéhez azonban különböző kötelességeket kell vállalnia a pályázó vállalkozásoknak, ilyen például, hogy garantáltan növelnie kell évente munkavállalói bérét 10%-kal, három éven keresztül.

Várhatóan a minimális támogatási összeg 10 millió forint körül fog alakulni, a maximum összeg, amelyet igényelhetnek a cégek pedig, attól függően, hogy hátrányos helyzetű régióban található e, lehet akár 200 millió forint is. A támogatási intenzitás 50%.
 

Mezőgazdasági támogatás

Február 18-ig várják a javaslatokat a „Baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek fejlesztése” című pályázattal kapcsolatban társadalmi egyeztetés címszó alatt. A két milliárd forintnyi keretösszeg célja, hogy az állattartó telepeken megjelenő járványok és vírusok esélyét csökkentsék különböző beruházásokkal.

A támogatásnak nem csak a versenyképesség növelése a célja, hanem ezzel egyidejűleg olyan technológiák alkalmazása is, amelyek a járványokra leginkább hajlamos telepeken használhatóak megelőzés céljából.

A maximálisan igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 20 millió forint, amelyből az állattartó telepen új épületet építhetnek, vagy a meglévőt felújíthatják. Ezen felül új gépek, eszközök beszerzésére is van lehetősége a pályázónak.
 

KKV start

A KKV Start tökéletes választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek új terméket, szolgáltatást, esetleg innovációt szeretnének létrehozni. Várhatóan majd minimum 10, maximum 20 millió forintos támogatásból finanszírozhatóak az ötletek, akár 60%-os támogatási intenzitással.
 

Érdemes már most elkezdeni a felkészülést!

Amennyiben van elképzése, amelyhez szeretne forrást igényelni,

ide kattintva töltse ki adatlapunkat,

és szakmai partnerünk, a Goodwill Consulting Kft. munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot!

BKIK Pályázatfigyelés