Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat

Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat

Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat

Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat 2020/04/13
Védőfelszerelések gyártásához keresünk vállalkozásokat 11:50

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál annak érdekében szervezzük át tevékenységünket, hogy a koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben hatékony támogatást tudjunk adni a budapesti vállalkozásoknak, valamint segítsük a Kormányzat munkáját a vírus terjedésének megfékezésében.

Területi kamaraként felelősségünk, hogy összefogjuk a budapesti vállalkozásokat ebben a rendkívüli helyzetben, és feltárjuk azokat a szabad termelő kapacitásokat, amelyeket a koronavírus elleni védekezés szolgálatába lehet állítani. 

A védekezésben nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű védőfelszerelés és fertőtlenítőszer álljon rendelkezésre. Kérjük olyan vállalkozások jelentkezését, amelyek tevékenységükből kifolyólag részt tudnak vállalni olyan eszközök készítésében, gyártásában, mint

  • Védőruha
  • Szájmaszk
  • Gumikesztyű
  • Kézfertőtlenítő folyadék
  • Fertőtlenítő spray

Amennyiben az Ön vállalkozása rendelkezik ilyen szabad gyártói kapacitással és együttműködne az Operatív Törzzsel, kérjük jelentkezzen a felajanlasok@bkik.hu e-mail címen.

Kérjük, jelentkezése esetén pontosan jelölje meg azt a terméket, amelyet szállítani vagy szolgáltatást, amelyet nyújtani tud.

Kérjük, segítse munkánkat és az Operatív Törzs munkáját azzal, jelentkezésében a termék, illetve szolgáltatás mennyiséget, minőséget és szállítási határidőt is feltünteti, valamint a szolgáltatásával kapcsolatos díjakat is.

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara - #együttvagyunk