XVIII. Kerületi Vállalkozói Fórum - beszámoló

XVIII. Kerületi Vállalkozói Fórum - beszámoló

XVIII. Kerületi Vállalkozói Fórum - beszámoló

XVIII. Kerületi Vállalkozói Fórum - beszámoló 2022/11/22
XVIII. Kerületi Vállalkozói Fórum - beszámoló 09:42

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a XVIII. kerületi vállalkozói fórum.

A rendezvényt Erdődy Viktor, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagcsoportjának elnöke nyitotta meg, és tartott előadást a tagcsoport jövő évi terveiről, a vállságkezelésről és arról, hogy a tagcsoport miben tud a vállalkozások segítségére lenni ebben a nehéz időszakban.

Kerékgyártó Gábor, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési és Szolgáltatási Igazgatója a kamarai önkéntes tagság előnyeivel kezdte előadását, majd a BKIK eddigi, a vállalkozók érdekében végzett sikeres lobbitevékenységéről és a jelenlegi, valamint jövőbeni projektekről beszélt.

Kőrös Péter, XVIII. kerületi alpolgármester párhuzamba állította az önkormányzat és a vállalkozások helyzetét. Elmondta, hogy ugyanazokkal a problémákkal küzd az önkormányzat is, mint a cégek, de mindemellett szándékában áll segíteni a vállalkozásokat, amennyire csak lehet. Ezután beszélt az idei és jövőbeli nagyobb önkormányzati projektekről is.

Az előadások sorát Demján-Antal Judit zárta, aki a magyarországi kosárközösségekről, és azok fontosságáról beszélt. Kihangsúlyozta, hogy a regionális kosárközösségeknek nem csak az az előnyük, hogy az emberek vegyszermentes és tiszta termékekhez juthatnak, hanem jelentős gazdaság-élénkítő hatásuk is van.