Zöld Minősítés díj

Zöld Minősítés díj

Zöld Minősítés díj

Zöld Minősítés díj 2022/01/13
Zöld Minősítés díj 15:20

A Fiatal Családosok Klubja a Zöld Követ Egyesület szakmai támogatásával, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében bemutatja a Zöld Minősítő díjat.

A Zöld Minősítés díj célja, hogy egy közösségbe gyűjtse és támogassa a környezettudatos működésre nyitott szolgáltatóhelyeket, majd közösségformáló kampányokon keresztül megismertesse ezeket a magyarországi családokkal.

Ha az Ön vállalkozása is azonosul az egyre fontosabbá váló környezettudatos értékekkel, és szeretne egy szoros kötelékbe tartozni, ahol segítik a hasonlóan gondolkodó szervezeteket, csatlakozzon a teljesen online és ingyenes igényelhető Zöld Minősítés díjhoz!

A Zöld Minősítés díj céljainak megismertetésére bemutató konferenciát szervezünk, amelyen előadást tart Steiner Attila, a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár és György László, a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

 

A bemutató konferencia időpontja: 2022. január 27. (csütörtök), 10:00–12:00

Helyszíne: egyeztetés alatt

A bemutató konferencia pontos programját és helyszínét a Zöld Minősítés díj honlapján tesszük közzé hamarosan.

Az esemény ingyenes, azonban a járványügyi helyzetre való tekintettel regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz szükséges űrlap itt érhető el.