Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

A BKIK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája rendszeresen szervez külgazdasági tájékoztató fórumokat, beérkező külföldi delegációkhoz kapcsolódó kétoldalú üzletember-találkozókat.

A BKIK emellett évente több, nemzetközi vásárhoz, konferenciához vagy egyéb kiemelt üzleti rendezvényhez kapcsolódó kiutazó üzleti delegációt is megvalósít.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus válság miatt kialakult helyzetben jelenleg csak  online rendezvények szervezésére kerülhet sor, de reméljük hamarosan visszatérhetünk az üzleti delegációk szervezéséhez is.

Ezen a linken a kamarai hálózat, valamint más egyéb, külgazdaság területén működő intézmény (pl. HEPA, EXIM, BVK) külpiacra jutást elősegítő programjairól, hazai és külföldi üzleti rendezvényekről is találhat tájékoztatót.

Meghívó Race to Zero rendezvényre, október 22-én

Meghívó Race to Zero rendezvényre, október 22-én 10/18
Meghívó Race to Zero rendezvényre, október 22-én 09:50

A Budapesti Brit Nagykövetség és az Okos Jövő Innovációs Klaszter (OJIK) 2021. október 22-én pénteken 11:30 órai kezdettel ‘Race to Zero’ címmel rendezvényt szervez, a brit nagyköveti rezidencián.

“Electric Power Transmission in Brazil: Business Environment and Opportunities” - webinárium

“Electric Power Transmission in Brazil: Business Environment and Opportunities” - webinárium 10/06
“Electric Power Transmission in Brazil: Business Environment and Opportunities” - webinárium 13:58

A webinar célja, hogy bemutassa a legújabb terveket és legfontosabb trendeket a villamos energia szállítása és annak általános szabályozása terén Brazíliában, abból a célból, hogy esetleges külföldi befektetők meglássák a lehetőséget a brazil villamos energia ágazatba történő beruházásban.

Energiapolitika és a megújuló energiákban rejlő lehetőségek Magyarországon című webinárium

Energiapolitika és a megújuló energiákban rejlő lehetőségek Magyarországon című webinárium 09/23
Energiapolitika és a megújuló energiákban rejlő lehetőségek Magyarországon című webinárium 09:37

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Igazságügyi Minisztériummal szoros együttműködésben megvalósuló online konferenciasorozatunk harmadik rendezvényére, mely az energiapolitika és a megújuló energiák témakörét dolgozza fel.

Üzleti delegáció az Egyesült Arab Emírségekbe

Üzleti delegáció az Egyesült Arab Emírségekbe 09/23
Üzleti delegáció az Egyesült Arab Emírségekbe 08:59

A kiutazó üzleti delegáció célja az EXPO 2020 Világkiállításon való részvétel mellett, az általános üzleti kapcsolatok fejlesztése és a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése.

Malajziai Virtuális Export Delegáció

Malajziai Virtuális Export Delegáció 09/22
Malajziai Virtuális Export Delegáció 13:51

A Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE) a malajziai kormány exporttevékenységet elősegítő és terjesztő intézménye 2021. szeptember 30 – október 1. között virtuális export showt szervez.

Új üzleti lehetőségek Thaiföldön

Új üzleti lehetőségek Thaiföldön 09/07
Új üzleti lehetőségek Thaiföldön 16:13

Üzleti webinárium 2021. szeptember 15-én. Az érdeklődő cégek tájékoztatást kaphatnak a thai üzleti környezetről, megismerhetik azokat a szervezeteket, amelyek segíthetnek az üzletkötésben, befektetési lehetőségekről és jogi szolgáltatásokról informálódhatnak.

Lengyel-Magyar Gazdasági Nap

Lengyel-Magyar Gazdasági Nap 09/06
Lengyel-Magyar Gazdasági Nap 14:32

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network Irodája és Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat közös rendezvénye a Lengyel-Magyar Gazdasági Nap, mely a lengyel és magyar vállalkozások üzleti kapcsolatainak elősegítését támogatja.