Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

A BKIK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája rendszeresen szervez külgazdasági tájékoztató fórumokat, beérkező külföldi delegációkhoz kapcsolódó kétoldalú üzletember-találkozókat.

A BKIK emellett évente több, nemzetközi vásárhoz, konferenciához vagy egyéb kiemelt üzleti rendezvényhez kapcsolódó kiutazó üzleti delegációt is megvalósít.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus válság miatt kialakult helyzetben jelenleg csak  online rendezvények szervezésére kerülhet sor, de reméljük hamarosan visszatérhetünk az üzleti delegációk szervezéséhez is.

Ezen a linken a kamarai hálózat, valamint más egyéb, külgazdaság területén működő intézmény (pl. HEPA, EXIM, BVK) külpiacra jutást elősegítő programjairól, hazai és külföldi üzleti rendezvényekről is találhat tájékoztatót.

Üzleti lehetőségek Tajvanon

Üzleti lehetőségek Tajvanon 04/22
Üzleti lehetőségek Tajvanon 16:00

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és tajvani partnere, a Chinese International Economic Cooperation Association (CIECA) által szervezett webináriumra, melynek fő témái a tajvani üzleti- és együttműködési lehetőségek lesznek. A rendezvény keretében kerül sor a Magyar-Tajvani Közös Üzleti Tanács ülése 14. ülésére is.

Ismerje meg Lettország gazdaságát, üzleti lehetőségeit

Ismerje meg Lettország  gazdaságát, üzleti lehetőségeit 04/15
Ismerje meg Lettország  gazdaságát, üzleti lehetőségeit 15:13

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Ismerje meg Lettország gazdaságát, üzleti lehetőségeit" címmel szervezi exportfejlesztési programsorozatának következő online programját.

Ausztria, mint gazdasági székhely – Lehetőségek magyar vállalatok számára

Ausztria, mint gazdasági székhely – Lehetőségek magyar vállalatok számára 04/14
Ausztria, mint gazdasági székhely – Lehetőségek magyar vállalatok számára 15:14

Szeretné külföldön bővíteni vállalkozását? Ausztria erős, vonzó piac és kiváló üzleti helyszín, mely belépőt jelenthet a német nyelvterület más országai felé – talán az Ön számára is?

EuroChambres és egyéb nemzetközi rendezvények tavasszal

EuroChambres és egyéb nemzetközi rendezvények tavasszal 04/14
EuroChambres és egyéb nemzetközi rendezvények tavasszal 09:07

Az Eurochambres illetve más uniós intézmények és szervezetek az alábbi online konferenciákat és rendezvényeket hirdették meg az elkövetkezendő időszakra.

Innovatív KKV-k és a 100 éves brit-magyar diplomácia lehetőségei az angol piacon

Innovatív KKV-k és a 100 éves brit-magyar diplomácia lehetőségei az angol piacon 04/13
Innovatív KKV-k és a 100 éves brit-magyar diplomácia lehetőségei az angol piacon 08:27

A Nagy-Britannia és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolat 100. évfordulója alkalmából megrendezendő, üzleti fókuszú online esemény célja, hogy a hazai vállalkozásokkal megismertesse a brit vállalkozásfejlesztést, valamint a nemzetközi piacra lépés módszertanát.

Global Innovation Summit 2021

Global Innovation Summit 2021 04/12
Global Innovation Summit 2021 15:30

Az osztrák EUREKA elnökség keretében 2021. május 18-20. között nemzetközi innovációs konferenciára és üzletember találkozóra kerül sor Grazban és online.

SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó

SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó 04/12
SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó 12:55

Az idei SelectUSA Summit csúcstalálkozó, mely mind a nagyobb vállalatok, mind a kisebb start-up cégek számára hasznos lehet, 2021. június 7-11. között virtuális módon kerül megrendezésre.

Fókuszban Írország - webinárium

Fókuszban Írország - webinárium 04/12
Fókuszban Írország - webinárium 10:25

Az esemény az Írország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást az ír gazdaság aktuális helyzetéről, annak jövőbeli kilátásairól; a koronavírus által gyakorolt hatásokról; az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára Írországban.

Ma még regisztrálhat a Nordic Markets Day előadássorozat első előadására

Ma még regisztrálhat a Nordic Markets Day előadássorozat első előadására 04/12
Ma még regisztrálhat a Nordic Markets Day előadássorozat első előadására 08:41

Magyarország dán, finn, norvég és svéd Nagykövetsége a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséggel együttműködve Nordic Markets Day előadássorozatot szervez, amelynek első állomására szeretnénk tisztelettel meghívni Önt.

Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó című webinárium

Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó című webinárium 04/08
Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó című webinárium 12:12

A Fókuszban Latin-Amerika rendezvénysorozatunk újabb állomásához érkezett. Tisztelettel meghívjuk Önt az argentin, a chilei és a mexikói gazdaság helyzetéről, valamint üzleti lehetőségeiről szóló online rendezvényünkre.