Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

Nemzetközi rendezvények és üzleti utak

A BKIK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája rendszeresen szervez külgazdasági tájékoztató fórumokat, beérkező külföldi delegációkhoz kapcsolódó kétoldalú üzletember-találkozókat.

A BKIK emellett évente több, nemzetközi vásárhoz, konferenciához vagy egyéb kiemelt üzleti rendezvényhez kapcsolódó kiutazó üzleti delegációt is megvalósít.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus válság miatt kialakult helyzetben jelenleg csak  online rendezvények szervezésére kerülhet sor, de reméljük hamarosan visszatérhetünk az üzleti delegációk szervezéséhez is.

Ezen a linken a kamarai hálózat, valamint más egyéb, külgazdaság területén működő intézmény (pl. HEPA, EXIM, BVK) külpiacra jutást elősegítő programjairól, hazai és külföldi üzleti rendezvényekről is találhat tájékoztatót.

Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés

Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés 10/15
Magyar-skandináv kereskedelmi kapcsolatok fejlesztés 07:50

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma zászlajára tűzte ki a magyar vállalkozások üzleti kapcsolatainak elősegítését a skandináv országokban, Norvégiában, Svédországban, Dániában és Finnországban.

Kapcsolatépítés a latin-amerikai fővárosi kamarákkal és külképviseleti szervekkel

Kapcsolatépítés a latin-amerikai fővárosi kamarákkal és külképviseleti szervekkel 10/14
Kapcsolatépítés a latin-amerikai fővárosi kamarákkal és külképviseleti szervekkel 09:14

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kollégiuma 2020 őszén a járványhelyzetet kihasználva igyekszik elősegíteni hazánk és a latin-amerikai országok között létrejövő kapcsolatok fejlesztését. A nagy földrajzi távolságok miatt kifizetődő lehet első kapcsolatfelvételként a dél-amerikai kamarai partnerek és vállalkozások online formában történő bemutatkozása, ami megfelelő érdeklődés esetén kiindulópontként szolgálhat a későbbi üzletkötéshez.