Jelentkezés a turnusra

Városnézés a Duna-parti 2-es villamos vonalán

2023-08-04 09:57:24

Idegenvezetők Világnapja 2023.

buszokat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a biztosítja.

Indulás: Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Indulási időpontok 2023. február 26-án (vasárnap):

10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 és 16.00 órakor

Az érkezési hely azonos az indulásival a buszok többségénél, kivéve a speciális buszokat.

A városnézés várható időtartama: 90 perc.

Az autóbuszok szolgáltatója: a VOLÁNBUSZ Zrt.

Tervezett útvonal: Bálna Budapest – Vámház körút – Múzeum körút - Astoria - Rákóczi út - Kerepesi út – Hungária krt. – Stefánia út - Ajtósi Dürer sor – Dózsa György út– Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – József Attila utca – Bajcsy Zsilinszky út -(felüljáró) - Lehel tér – Szt. István krt.- Margit híd – Bem rakpart – Fő u.– Clark Ádám tér – Hunyadi János út - Dísz tér – Palota út – Dózsa György tér –Krisztina krt- (Tabán) – Erzsébet híd – Belgrád rakpart – Bálna Budapest - a Budavári Önkormányzat engedélye függvényében

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Az autóbuszok a korlátozott létszám miatt előzetes regisztráció alapján vehetők igénybe, de az esetlegesen üresen maradt helyek a helyszínen történő személyes jelentkezéssel is igénybe vehetők!

Aki a helyszínen szeretne jelentkezni buszos városnézésre, kérjük, fáradjon be a Bálna déli főkapuján és rögtön jobb oldalon keresse INFO pultunkat. Kollégáink a lehetőségek szerint buszjegyet adnak ki későbbi járatokra is, amelyen az indulási időpont és a busz sorszáma is szerepel! Indulás előtt negyed órával már csak a buszok indulásánál dolgozó szervezőnk tud a buszra szállásban segíteni!

Kérem, a regisztrációnál jegyezze meg az autóbusz indulási időpontját és sorszámát. Csak az Ön által regisztrált autóbuszra van lehetősége felszállni, ezért kérjük, hogy az adott indulási idő előtt 15 perccel jelentkezzen a regisztrált autóbusz hostessénél, név szerint. Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy átadjuk helyét a helyszínen jelentkezők részére. Egy fő maximum további 4 főt tud regisztrálni. Csoportos regisztrációra nincs lehetőség.

Amennyiben időközben kiderül, hogy Ön mégsem tud részt venni a programon, vagy módosítana, kérjük regisztrációjának törlésére a vilagnap@bkik.hu e-mail címen (pontos időpont és járatszám megadásával), helyet biztosítva mások számára!

A vezetés végeztével kérjük, hagyják el a villamost, mert az tovább a 6-os villamosos városnézés regisztrált csoportját veszi fel a Móricz Zsigmond körtéren.
 

Jelentkezés a turnusra