FŐZZ A SÉFFEL - Ezerarcú hidegkonyha - workshop Várhelyi Miklós Aranysapkás séf, Aranykoszorús mestermesterszakáccsal

FŐZZ A SÉFFEL - Ezerarcú hidegkonyha - workshop Várhelyi Miklós Aranysapkás séf, Aranykoszorús mestermesterszakáccsal

 

 

A Workshopról bővebben

 

Főzz a Séffel!” - Várhelyi Miklós Venesz-díjas, Aranysapkás, Aranykoszorús

 mesterszakács szakoktatóval

 

Készülj a Pünkösdre fantasztikus hidegtálakkal,amelyek elkészítését Várhelyi Miklós, Aranysapkás mesterszakács oktatóval sajátíthatod el!

 

A Workshop témaköre:

Hidegtálak készítése

1. nap:  A jó minőségű alapanyagok kiválasztásának szempontjai. A három nap részletei. Alaptechnológiák a gyakorlatban. Az alapanyagok előkészítése a hidegtálhoz.  Hideg mártások készítése, kevertsaláta készítése bébi salátákból, zöldfűszerekből, mikró csírákból

2. nap:  Az alkalmi hidegtál fő motívumaink ismertetése. Húsvéti szárnyasterrin és sonkapástétom készítése. Zöldség - és gyümölcsköretek, kevert saláták előkészítése. Kocsonyázott termékek szerepe az ünnepi tálon.

3. nap:  A szellős, korszerű, kreatív tálalás bemutatása, gyakorlása. Az előkészített anyagok tálalása fogyasztása, értékelése

 

 

A Workshop helyszíne

Oktatás helyszíne:  A FAGOR profi konyhai gépekkel felszerelt, modern látványkonyhája ad otthont a magas színvonalú gasztronómiai továbbképzésnek

1214 Budapest, Kossuth u. 117. Bejárat a HÉV végállomás oldaláról.

Ingyenes parkolási lehetőség van!

 

A képzés időtartama

3 × 6 óra

Oktatási napok: 2025. május 12-13-14. (hétfő, kedd, szerda) 14 órától – 20 óráig

 

A Workshop költsége

TARTALMAZZA AZ ALAPANYAGOKAT IS

A képzés díja: bruttó 74.000 Ft/fő, amely tartalmazza az alapanyagokat.

A BKIK önkéntes tagjainak 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ez vonatkozik a most belépő, új önkéntes tagokra is.

 

 

MIÉRT ÉRI MEG A BKIK KÉPZÉSÉRE JELENTKEZNI?

A Workshop-ot Várhelyi Miklós kiváló mesterszakács oktatja, aki több évtizedig hazai és nemzetközi éttermekben szállodákban dolgozott séf beosztásban. Ő készítette fel szakmai gyakorlaton Budapest, Pest megye, Pécs és Baranya megye, Debrecen és Nógrád megye séfjeit a mestervizsgájukra.

  • Az együtt elkészített ételeket közösen értékelhetik és fogyaszthatják.
  • A helyszínen elkészített munkafolyamatokról és ételekről, készíthető hang és képanyag.
  • Nincs regisztrációs díj, a képzés díját a felnőttképzési szerződés megkötése után kell kifizetni.
  • A Workshop-ról magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki.

 

Iskolai előképzettség: a képzés elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Csoportlétszám: maximum 12 fő

Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában

 

További információ

A Workshoppal kapcsolatban részletesebb tájékoztatást a BKIK felnőttképzési referens kollégája nyújt az alábbi elérhetőségeken:

 

Szurdoki Mária

Mobil: +36 30 676 0723

E-mail: szurdoki.maria@bkik.hu