Vállalkozásvezetési képzés cégvezetők részére

Vállalkozásvezetési képzés cégvezetők részére

 

A képzésről

 

A dinamikusan változó üzleti környezet folyamatos fejlődést és alkalmazkodást követel meg minden cégvezetőtől.

Ha érezte úgy valaha, hogy a kollégával tartott megbeszélései nem elég hatékonyak-, a felelősségek elmosódnak-, a kiadott feladatokat nem megfelelően végzik el-, a határidők elnyúlnak, akkor Kóczián Péter coach és a BKIK által szervezett képzésünk éppen Önnek szól!

 

A képzés moduljai:

  • Eredményes megbeszélések és meetingek vezetése
  • Hatékony feladat- és teljesítés-menedzsment
  • Delegálás, munkatársak motiválása és értékelése
  • A kommunikáció mestersége a hatékony vezetésben

 

A képzés tematikája

A képzés célja, hogy Kóczián Péter coach segítségével - aki számos, igazoltan sikeres képzést tartott már közepes- és nagyvállalatok számára - olyan bevezethető technikákat sajátítsanak el, amelyekkel gyorsan fejleszthető a cég profit termelő képessége. Ebben szeretnénk segíteni.

 

Miért éri meg jelentkezni a képzésre?

  • Személyre szabott, gyakorlatközpontú tananyag: Minden modul az ügyvezetői munka valós kihívásaira épül, így azonnal alkalmazható megoldásokat kínál a napi vezetői helyzetekre.
  • Interaktív, két részes ülések: Minden témakört két ülés keretében tárgyalunk meg, lehetőséget biztosítva a tanultak azonnali gyakorlati alkalmazására és a következő alkalommal történő tapasztalatcserére.

 

 

 

A képzés helyszíne:

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.)

 

Beiratkozás: 

Folyamatosan, ONLINE formában.

 

További információ:

Szurdoki Mária
szurdoki.maria@bkik.hu
+36 30 676 9462

 

Nyilvántartási szám B/2020/005667

 

Képzés költségei:

Bruttó 169.000 Ft

A BKIK-nál regisztrált vállalkozások/egyéni vállalkozók a képzés díjából 9.000 Ft-os kedvezményben részesülnek.
A BKIK önkéntes tagjainak 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ez vonatkozik a most belépő, új önkéntes tagokra is!

 

Képzés kezdete:

2024. szeptember 13-14. péntek-szombat – előadás 6-6 óra

2024. szeptember 20-21. péntek-szombat –előadás 6-6 óra

2024. szeptember 27. péntek – ingyenes konzultációs nap (gyakorlati tapasztalatok megbeszélése, elemzése) 8 óra

2024. október 4. péntek – ingyenes konzultációs nap (gyakorlati tapasztalatok megbeszélése, elemzése) 8 óra
Összesen: 6, személyes jelenlétet igénylő oktatási nap

Képzés óraszáma: 40 óra

 

 

Oktatónk

 

Kóczián Péter 17 éve dolgozik üzleti és személyes coach-ként. PR ügynökségét vezetve derült ki a számára, hogy a sikeres PR tevékenység alapja a helyesen vezetett cég. Ügyfelei is hamar felismerték a fejlesztési képességeit és szívesen beszélték meg szervezeti, üzletfejlesztési, HR problémáikat, illetve a saját teljesítményüket hátráltató mozzanatokat. Az üzleti életben adott tanácsok változtatták meg a kommunikáció iránti érdeklődését a coaching irányába.

A magyar üzleti élet minden szegmensével dolgozott és dolgozik. Portfoliójában egyszerre van jelen a 10 milliós forgalmú kezdő vállalkozó és a sok tízmiliárdos portfoliót kezelő vagyonos ember. Tudatosan foglalkozik a gazdasági élet sokféle szereplőjével. „ A legmegdöbbentőbb tapasztalatom az, hogy a 30 milliós forintos cég vezetőjének pont ugyanolyan gondjai vannak, mint a 30 milliárdos forgalmú cég vezetőjének. Ki alkalmas vezetőnek? Hogyan biztosítom a cég finanszírozását? Hogyan növeljem a nyereséget? Merre haladjon az üzletfejlesztés? Alkalmasak-e az embereim arra, amire a cégnek szüksége van? Az üzleti életben nem a méret a lényeg, hanem az arra való képesség, hogy adott méretben jó embereket jól vezessenek.”

Ügyfelei között 10 milliós, 30 milliós, 100 milliós, 200 milliós, 800 milliós, 1,5 milliárdos, 6 milliárdos, 15 milliárdos, 30 milliárdos, 50 milliárdos és több száz milliárd forgalmú tulajdonosok, vagy ilyen cégeket irányító cégvezetők találhatók. Iparágai tapasztalatai is szerte ágazóak: szállítási, papíripari, közlekedési, szórakoztató ipari és a szolgáltatásban tevékenykedő cégek vezetési, fejlesztési, tulajdonosi problémáival foglalkozott.

Tapasztalatai alapján alakította ki ennek a kurzusnak a témáját, amely a cégvezetés elemi részeiről szól. Ezek azok a mindennapokat meghatározó tevékenységet, amelyek a végén az üzleti eredményre is kihatnak egy-egy cég életében.

 

GYIK

 

Személyes jelenlétű képzésünk olyan cégvezetőknek szól, akik a naprakész tudás mellett, napjaink dinamikusan változó üzleti környezetében is szeretnék megőrizni hatékonyságukat. Célunk, hogy elismert oktatónk segítségével olyan bevezethető technikákat mutassunk be, amelyekkel gyorsan fejleszthető a cég profit termelő képessége.
Kezdés időpontja: 2024. szeptember 13.
A képzés költsége: bruttó 169.000 Ft
A BKIK-nál regisztrált vállalkozások/egyéni vállalkozók a képzés díjából 9.000 Ft-os kedvezményben részesülnek.
A BKIK önkéntes tagjainak 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ez vonatkozik a most belépő, új önkéntes tagokra is!