Hajós városnézés

Ingyenes sétahajó járatok Budapest területén

Tisztelt Érdeklődő!

A hajós program korlátozott létszámban vehető igénybe, ezért előzetes regisztráció szükséges a helyek biztosításához. Az esetleges üres helyek ugyanakkor a helyszínen történő személyes jelentkezéssel igénybe vehetők.

Kérjük, jegyezze meg a regisztrált hajó indulási időpontját és nevét! Csak az Ön által regisztrált hajóra van lehetősége felszállni, ezért kérjük, hogy az adott indulási idő előtt legkésőbb 30 perccel jelentkezzen a hajó hostessénél, név szerint. Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy átadjuk helyét a helyszínen jelentkezők részére.

Kérjük, hogy a programokon vigyázzanak egymásra és amennyiben bármilyen vírusos fertőzésre jellemző tünetük van, semmiképp se vegyenek részt a programokon! Az idegenvezetőnek jogában áll elküldeni a betegnek tűnő vendégeket! Megértésüket köszönjük!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tájékoztatjuk, hogy a hajós városnézésen kép- és hangfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

Kérjük, lemondás vagy kérdés esetén írjon nekünk a regisztracio@bkik.hu email címre. 

Regisztráció

Kérjük, regisztráció után a visszaigazoló e-mailben megküldött aktiválási linken keresztül érvényesítse regisztrációját, ellenkező esetben az 48 óra után törlődik! Ha nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, akkor először nézze meg a Spam (levélszemét) mappában. Kérjük, visszaigazolás hiányában ne regisztráljon többször, mert akkor sem fogja megkapni a visszaigazoló e-mailt, csak lefoglalja a helyeket mások elől!

A sétahajóinkon való résztvételhez az adott út alatt található regisztráció kitöltése szükséges. 

 

1. Aquincum - BKIK Pályaorientációs hajó

Indulás időpontja: 2024-02-23 10:00
Indulás helyszíne: -
Útvonal: -
Végzés helyszíne: -
Menetidő: 90 perc

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs munkatársai 2024-ben is remek szakmai programokkal és érdekességekkel készülnek a pályaválasztás előtt álló iskolás diákok számára. A díjmentes dunai hajókázáson lehetőségük nyílik megismerni a főváros főbb látványosságait, és betekintést nyerni egyebek mellett az idegenvezetői szakmai szépségeibe. Emellett beleshetnek a hajózás és a hajós élet színfalai mögé, megnézhetik, hogy állna rajtuk a kapitányi kalap vagy az egyenruha. A korábbi évekhez hasonlóan idén is versenyekkel, kvízekkel és sok vidámsággal készülünk a résztvevő diákok számára. 

A RENDEZVÉNY ZÁRTKÖRŰ! 

Idegenvezető: -Összesítő