Jelentkezés a turnusra

Gödöllő egyetemi városrésze

Tisztelt Érdeklődő!

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el a sétákon, tárlatvezetéseken és egyéb programon való részvétel feltételeit. Regisztrálni az adott sétánál, programnál megadott e-mail címen vagy regisztrációs linken tud. 

A megjelölt gyalogos sétáinkhoz a kulturált, városbarát turizmus előmozdítása érdekében egyszerűen kezelhető audioguide adó-vevő készüléket használunk.

Nincs hangoskodás! Az audioguide készülék segítségével idegenvezetőink normál beszédhangon mutatják be a látványosságokat, és vezetik a csoportot a séták színterén: szabadban, épületbelsőkben. A készülék hatótávolságának köszönhetően nincs lemaradás a sétán! Bátran fényképezhetünk, elidőzhetünk egy-egy szép épületrészleten.

Tourguide készülék használati díja: bruttó 500,- Ft/fő

A készülékeket az Idegenvezetők Világnapja alkalmából a Tourguidesystem.hu Kft. kedvezményes  áron biztosítja a résztvevőknek, mely összeget a séta helyszínén a jelentkezés során kell kifizetni a szolgáltatónak. Kérjük, hogy előre készítsék ki lehetőleg kis címletben (500) és a helyszínen adják át a társaság munkatársának. A készülékek befizetéséről  a helyszínen egy nyilvántartás készül, amennyiben számlát igényel, úgy kérjük, hogy fáradjon majd be a szolgáltató irodájába munkanapokon. 

 

A program változtatás jogát fenntartjuk!

A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

Kérjük, lemondás vagy kérdés esetén írjon nekünk a regisztracio@bkik.hu email címre. 

 

Látogatás a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeumban

Sétánk első részében, mely az egyetem parkján át vezet, hallhatnak az egykori premontrei gimnázium történetéről, a mai egyetemi épületekről, a park szobrairól. Ezután felkeressük az egyetemi városrészben épült Ybl- díjas épületkomplexumot, amely a mezőgazdasági termelés fejlődésnek technikatörténetét mutatja be. Láthatunk itt restaurált mezőgazdasági eszközöket, erőgépeket, gőzgépeket, motorokat, traktorokat, melyek jó része még ma is működőképes. Technikai kuriózum és a látogatók kedvence az 1868-ból származó gigantikus zakatoló gőzgép, amit működés közben is megcsodálhatunk. A több ezer darabos gyűjtemény megtekintése egyedülálló élményt nyújt minden korosztálynak.

Az indulás helyszínének megközelítése: Budapestről a Keleti pályaudvarról induló vonattal a Gödöllő vasútállomásig, vagy az Örs vezér térről induló HÉV-vel a Gödöllő végállomásig.

A Mezőgazdasági szakmúzeumban tárlatvezetést tart: Dr. Kovács Imre múzeumigazgató

A program részvételi díja: 1000,- Ft/fő

Jelentkezés: mate.gep2024@gmail.com e-mail címen a jelentkezők nevének közlésével.

Résztvevők száma: 30

 SÉTA MEGTELT, TÖBB JELENTKEZŐT NEM TUDUNK FOGADNI!

Jelentkezés a turnusra