Ingatlanközvetítő szakmai képzés

Ingatlanközvetítő szakmai képzés

A képzés kezdési időpontja: 2024. október 17.

AUGUSZTUS 15-IG TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ESETÉN 15% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

 

A képzésről

2021-ben az OKJ-s képzések megszüntetése után a korábbi OKJ 52 341 02 Ingatlanközvetítő képzés megszűnt,
helyét államilag elismert szakmai képzés vette át.

 

Irigylésre méltónak tartod, hogy egyesek független és szabad életet élnek?
Jó lenne már végre kiszakadni a 8:00-16:00-ig tartó monoton mókuskerékből, és végre valami olyannal foglalkozni, ami pénzügyileg függetlenné, időmenedzsmentben pedig szabaddá tesz.

Milyen érzés rugalmas időbeosztású munkát végezni? Elsőre valószínűleg szokatlan lesz, hogy ha napközben megy az ember, akkor nincsenek hosszú sorok a hivatalokban, vagy nem a délutáni csúcsban araszolunk a fodrász felé, miközben épp lekéstük a megbeszélt időpontot. Furcsa, ugyanakkor felemelő érzés, aki egyszer megtapasztalja, az nem akar többé lemondani róla.

Ingatlan közvetítőként nem csak a szabad élet, hanem a pénzügyi függetlenség is bárki számára megteremthető, kortól, nemtől, családi háttértől függetlenül. Egy szorgalmas ingatlan értékesítő számára nem ritka a hét számjegyű fizetés, és bár a jutalék alapú jövedelem az elején rapszodikus, hosszútávon állandósul és magas szinten stabilizálódik. Ráadásul a nagyszámú ügyfél találkozókon új kapcsolatokat építhetsz, vagyonos emberekkel találkozhatsz, és gyakran izgalmas új lehetőségek is szembe jöhetnek.

 

 

 

 

Akkor is jó helyen jársz, ha már megvalósítottad a független és szabad életet, viszont mindig is éreztél egyfajta vonzódást az ingatlanpiac irányába.  Érdekelnek az aktuális design trendek, egy kis építészet, vagy maga az ingatlan, mint befektetési lehetőség. Gondolj bele, az ingatlanvilág legmagasabb egységárú terméke; és most megtanulhatod, hogyan értékesítsd professzionális módon.

A gazdasági folyamatok során a piaci trend állandó változásban van, viszont az élet helyzet változások miatti értékesítések száma még a legmélyebb válságban sem csökken ez bizonyos szám alá. Ennek okán a lakossági ingatlanpiacon az ingatlanközvetítői szaktudás folyamatos és állandó munkát tud biztosítani annak, akik azt kellő elhivatottsággal űzi.

Nincs általános érvényű szabály arra, hogy kiből lesz sikeres ingatlan értékesítő! Az évek során bebizonyosodott, hogy nem számít milyen családi háttérrel, vagy szakmai előélettel rendelkezik az ember, lehetsz fiatal pályakezdő, kisgyermekes anyuka, vagy új szakmára vágyó pályamódosító  is, belőled is lehet top értékesítő, aki minden hónapban milliós fizetést visz haza.

 

 

A legtöbb ingatlanközvetítő képzésen maximum az eredményes szakvizsgára készítenek fel.
Mi viszont nem elégszünk meg ennyivel, nálunk a vizsga nem a végcél, hanem egy új hivatás kezdete!  Ezért a BKIK ingatlanközvetítő szakmai képzése során a vizsga követelményeken túl jelentős hangsúlyt fektetünk az éles helyzetekben is jól alkalmazható, gyakorlati szaktudásra is. Az ingatlanirodáknál bevett szokás, hogy sikeres szakvizsga után a pályakezdőket egyből mély vízbe dobják. Aki nincs kellően felkészítve a szükséges munkafolyamatok elvégzésére és a váratlan helyzetek megoldására, az jellemzően csak több hónapos küzdelem árán jut el az első jutalék bevételének megszerzéséig. Ha nem akarsz ebbe a hibába esni, válaszd a BKIK ingatlanközvetítő szakmai képzését. Az itt elsajátított ingatlanközvetítési módszertan szorgalmas ismétlése, kellő önbizalommal és kitartással törvényszerűen sikert eredményez, mely hosszútávú karriert, szabad és független életet biztosíthat számodra.

Oktatóink jelenleg is aktív, elismert tagjai az ingatlan közvetítő szakmának, évtizedes szakmai tapasztalatukat a legforróbb piacokon eltöltött sikeres évek során szerezték A hagyományos ingatlanközvetítésen túl az ingatlanpiac minden aspektusára van rálátásuk, legyen szó ingatlan beruházásról, befektetés menedzsmentről, felújításról, végrehajtási,- vagy felszámolási eljárás alá vont ingatlanokról, ingatlanforgalmazó cég működtetéséről, lakossági,- vagy beruházási hitelről, vagy ingatlaniroda nulláról való felépítésérő

 

 

 

 

A képzés előadói

Olti Gergely

Vezető oktatónk, Ingatlanbefektetési szakértő, 10 éve a szakma specialistája, több nagy értékű beruházás és a Penates Invest Zrt. ingatlaniroda tulajdonosa és vezérigazgatója. Az elmúlt években közvetve közel 1000 ingatlan tranzakcióban vett részt, valamit több száz ingatlan értékesítőt tanított meg a szakma professzionális művelésére. Nem csak az értékesítésben, hanem az ingatlan fejlesztésben is gyakorlott szakértő, több mint 100 lakóingatlan, üzlethelyiség és iroda felújítása áll a neve mellett. Beruházóként egy 18 lakásos társasház felépítésének és értékesítésének a folyamatát is végig vitte, valamint a római parton egy 29 apartmanból álló komplexum projekt tulajdonosa és menedzsere.

Kovács János

Végzettségét tekintve mérnök, mérnök-közgazdász. A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének alelnöke, a Magyar Ingatlantanács pénzügyi főtanácsadója, a BKIK Ingatlanosztály alelnöke. Pénzügyi tanácsadóként részt vesz az Otthonteremtési programban, egyetemi oktató, illetve számos controllinggel, ingatlanokkal foglalkozó kiadvány fűződik a nevéhez. Évtizedek óta oktatja az Ingatlanközvetítést, munkája során számtalan kollégának segítette karrierjét a képzés elvégzését követően is. Gyakorló szakember lévén aktív közreműködője a szakmai képzésnek, több vizsgaközpontban jelenleg is vizsgáztatja az ingatlanközvetítő hallgatókat.

 

 

A képzés díja

AUGUSZTUS 15-IG TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ESETÉN 15% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

JELENTKEZZEN a megújult, államilag elismert Ingatlanközvetítő szakmai képzésünkre, mely 90%-ban ONLINE végezhető!

Kedvezményes képzési díj: 89.000 Ft (áfa mentes)

(Részletfizetési lehetőségeinkről érdeklődjön munkatársainknál telefonon vagy e-mailben.)

További kedvezmények:
A BKIK-nál regisztrált vállalkozások/egyéni vállalkozók a képzés díjából 5.000 Ft-os kedvezményben részesülnek.

A BKIK önkéntes tagjainak 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ez vonatkozik a most belépő, új önkéntes tagokra is!

 

Képzési program

 

Iskolai előképzettség:

Érettségi végzettség

Képzési idő:

3 hónap

A képzés kezdése:

2024. október 17. csütörtök

 

Beiratkozás:

Folyamatosan, ONLINE formában.

További információ:

A képzéssel kapcsolatban részletesebb tájékoztatást a BKIK felnőttképzési referens Kollégája nyújt az alábbi elérhetőségeken:

Érdi Beatrix
erdi.beatrix@bkik.hu
+36 30 443 3718

Képzésünkön a hallgatók megtanulnak:

  • megszervezni és lebonyolítani egy adás-vételt, irányítani az értékesítés teljes folyamatát
  • felmérni az ingatlan műszaki, esztétikai állapotát
  • adó-, illetékfizetési kötelezettséget, értékcsökkenést, kamatos kamatot számolni
  • ingatlan értékesítéshez kapcsolódó jogi szerződéseket szerkeszteni és értelmezni
  • az ingatlan értékesítésben használt hirdetési eszközöket, módszereket alkalmazni 

Oktatóink célja, hogy a hivatalos Tanúsítvány megszerzése után a résztvevők az akkreditált vizsgaközpontban sikeres Szakmai vizsgát tegyenek.

 

Oktatási napok: 

Kedd-csütörtök délutánonként és esetenként szombatonként

Az előadások nagyrészt valós idejű ONLINE oktatás keretében zajlanak.

 

 

Engedélyszám E/2021/000025

 

GYIK

Ha kötetlen munkaidőre vágysz, változatos munkát keresel, véredben van a kommunikáció és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor az ingatlanközvetítő szakma neked való.
A gazdasági folyamatok állandó változása miatt, az ingatlan még mindig hatalmas érték, ezért az ingatlanközvetítői  munka állandóságot biztosít, valamint a magas jövedelem elérésének lehetősége is adott a szakmában.
A képzés előfeltétele: érettségi vizsga megléte
Beiratkozás: folyamatosan ONLINE formában 
 
A maximális csoportlétszám 40 fő, jelentkezőinket ennek eléréséig tudjuk fogadni.  
A képzés időtartama:  3 hónap 
Oktatási napok: Kedd-csütörtök délutánonként és esetenként szombatonként – ONLINE követhető előadások
A képzés díja:  89 000 Ft
A KÉPZÉS DÍJÁT ÁFA NEM TERHELI!
A BKIK-nál regisztrált vállalkozások/egyéni vállalkozók a képzés díjából 5.000 Ft-os kedvezményben részesülnek.
BKIK önkéntes tagjainak 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ez vonatkozik a most belépő, új önkéntes tagokra is! 
Vezető előadó: Olti Gergely ingatlanbefektetési szakértő, 10 éve a szakma specialistája, több nagy értékű beruházás és a Penates Invest Zrt. ingatlaniroda tulajdonosa és ügyvezetője. 
További előadók:
Kovács János – mérnök, mérnök-közgazdász,  a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének alelnöke
 
Oktatóink célja, hogy a hivatalos Tanúsítvány megszerzése utána résztvevők az akkreditált vizsgaközpontba sikeres szakmai vizsgát tegyenek.