Minősített vállalkozások listája

Minősített vállalkozások listája

VIV Villanyszerelőipari Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Zrt.

VIV Villanyszerelőipari Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Zrt.


A VIV Zrt. alapvetően elektromos kivitelezés területén 35 kV-os feszültségszintig végez, fővállalkozási, tervezési, kivitelezési és karbantartási tevékenységet. Az általunk szerelt rendszerek magas műszaki és minőségi színvonalát segíti a Bicskén működő berendezésgyártó bázisunk, amely kis- és középfeszültségű berendezéseket gyárt részben hazai, részben külföldi megrendelőknek, ismert világcégek készülékeinek, berendezéseinek felhasználásával.


https://www.viv.hu
BÁV Faktor Kft.

BÁV Faktor Kft.


A legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező nem banki faktorcég a BÁV Faktor, amely akár 24 órán belül finanszírozza aktív számláit. Gyakorlatilag megvesszük a számláját: nem kell megvárni a hosszú fizetési határidő leteltét, így biztosítjuk a cége likviditását.


https://bavfaktor.hu/
Flexibill Kft.

Flexibill Kft.


A faktoring lehet digitális is: a Flexibill vevőszámláid gyorsan, egy online felületen faktorálja. Töltsd föl a vevőszámláidat a rendszerbe, mi pedig azonnal fizetünk, nem kell megvárnod a fizetési határidő lejártát. A Flexibill a céged likviditását rugalmasan biztosítja: döntsd el, mely számláidból akarsz azonnal pénzt.


https://flexibill.hu/
Tóth-Paszomány Kft.

Tóth-Paszomány Kft.


Cégünk harmadik generációs paszományos és gombkötő műhely. Termékeinket autentikus módon, korhű módszereket alkalmazva kézzel gyártjuk. Hagyományőrző, modern és egyedi ruhadíszítő zsinórokat, szalagokat, rojtokat és ezekből gombolókat, gombokat, bojtokat és egyéb díszítményeket készítünk.


https://tothpaszomany.hu/
Egervári Márton e.v.

Egervári Márton e.v.


Egervári Autójavító és Kárügyintéző. 1972.ben alapított autószerelő és fényezőműhely, amely az alszervízszolgáltatásokon kívül végez kárügyintézést, és flottakezelést. Kiemelt terület a veterán autók felújítása és az aktív szerviz, ami GPS alapon folyamatosan ellenőzi a gépjárművek állapotát.


https://www.autoegervari.hu/
Bocsi Lőrincz e.v.

Bocsi Lőrincz e.v.


Elektromos kivitelezési munkák, elektromos felelős műszaki vezetés, elektromos műszaki ellenőri tevékenység, EON-ELMÜ regisztrált szerelési munkák, elektromos energia, felhasználás, szaktanácsadás, elektromos biztonságtechnikai vizsgálatok

Gyorsszolgálat 2000 Bt.

Gyorsszolgálat 2000 Bt.


Ha eldugul a szennyvízcsatorna, megáll az élet. Mit jelent a saját életünkben egy csatornadugulás? Nem moshatunk, nem fürödhetünk, nem tujduk használni a toilettert, nem moshatjuk meg a kezünket. Nem fogadhatunk vendéget. Nem főzhetünk. Tényleg, megáll az élet! Ráadásul a szennyvíz fertőzést okozhat!


https://csatornatisztitas.eu/
Óbuda- Újlak Zrt.

Óbuda- Újlak Zrt.


Az Óbuda Group Magyarország egyik piacvezető tervező, mérnöki szolgáltató, projektmenedzsment vállalata. Cégünk több mint 900 sikeres ingatlanfejlesztési, építési projektben működött. A csapat irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, infrastruktúra-fejlesztések, ipari létesítmények és energetikai beruházások megvalósítására specializálódott. Cégcsoportunk tagja az Újlaki Építő Kft., amely generálkivitelezésére szakosodott.


https://obudagroup.hu/
IT Corp Kft.

IT Corp Kft.


Cégünk főbb tevékenysége, hogy megfizethető és könnyen kezelhető informatikai rendszert alakítson ügyfeleink részére. Mi magunk is Linux rendszereket és Open Source megoldásokat használunk, így tapasztalataink segítségével segíteni tudunk az átállásban és fejlesztésben. Magyarországon egyedüliként mi disztributáljuk és nyújtunk támogatást a Zentyal szervernek, amely tökéletes alternatívája tud lenni a Microsoft Windows és Exchange rendszereknek.


https://www.itcorp.hu/
BÁV Ingatlan Kft.

BÁV Ingatlan Kft.


2004 óta működő, ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó Kft.


https://www.lexholding.hu