2023 október 5. | Csütörtök - 09:00 | 16:00 | Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás

Következő rendezvény
Van az a helyzet! Sorsdöntő, kikerülhetetlen döntések egy cég életében. Nem lehet megúszni!

A cég életében mindig érdemes szem előtt tartani a cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás lehetőségeit. Sok gondra és sok növekedési tervre lehet általuk jó választ kapni. 

Van az a helyzet, amikor nagy dilemma előtt állunk! Eladjuk idegennek vagy átadjuk cégeinket az utódoknak? Mindkét esetben az a lényeg, hogy az alapító nélkül is működőképes legyen. A sikeres kiszálláshoz, eladáshoz, átadáshoz már jó előre fel kell készíteni a céget és magunkat, tulajdonosokat is. Időben kell gondolni az adózási és költségvonzatokra, a cégvezetési tudás, a szellemi vagyon átadására, a vagyon szétosztásával kapcsolatos biztonsági intézkedésekre, és a szervezet átadható állapotba hozására.

Úgy adjuk el, hogy mindenképpen nyerjünk rajta. Ne kényszerhelyzetben kapkodjunk! A befektetők a rendben levő, transzparens, önjáró cégeket veszik!  

S van olyan helyzet, amikor a növekedés, a piacszerzés a célunk. Milyen előnyökkel jár a piacbővítési, illetve befektetési szándékú cégfelvásárlás? Vagy inkább tevékenységeket, brandet, üzletrészeket vegyünk? Hol vannak csapdák?  Mire figyeljünk, hogy a vagyoni értékek teljes mértékben átkerüljenek hozzánk? Hogyan lesz a cégünk értéke a vásárolt értéknél is nagyobb egy sikeres tranzakciótól?

Várjuk a cégöröklésben vagy cég eladásában gondolkodó vállalatvezetőket és utódokat, de a növekedésben, bővülésben gondolkodó, ebben a szakaszban levőket is. Sok hasznos, praktikus tanácsot, sok pénzkímélő, biztonságos megoldást adnak át előadóink a jó döntéshez.

 

Regisztráció és további információk

Események
Kategóriák
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább