2023 október 3. | Kedd - 08:30 | 14:00 | Elte Lágymányosi Campus Gömb Aula

Exkluzív MAKRO Konferencia a Joint Venture Szövetség szervezésében

minden esemény
A Joint Venture Szövetség 2023. október 3-án 9:00 órától, idén 12. alkalommal szervezi meg Makro Konferenciáját, új EXKLUZÍV formátumban az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központjában.

A rendezvényen az irányt mutató, aktuális trendeket felvázoló előadások mellett rendhagyó vitafórumok is színesítik a programot. A félnapos konferenciával a szervezet célja, hogy a legfrissebb gazdasági előrejelzésekkel, elismert szakértők bevonásával és értékes tudásmegosztással segítse a vállalatvezetőket az éves tervezésben. Az esemény fővédnöki posztjára és a nyitóelőadás megtartására Varga Mihály pénzügyminisztert, a JVSZ társelnökét kérték fel. A konferencián makrogazdasági előadást tart Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Dr. György László, gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos a magyar gazdaság rövid- és középtávú növekedési kilátásait mutatja be. Dr. Csorbai Hajnalka, a JVSZ elnökségi tagja, gazdasági szóvivője és az OPTEN stratégiai igazgatója pedig az aktuális gazdasági körképet vázolja majd fel a JVSZ gazdasági mutatóján keresztül, vállalkozói szemszögből.

Részletes program

Jegyét az alábbi linkek valamelyikén keresztül vásárolhatja meg:

Normál jegy / széksoros ültetés, alap catering szolgáltatással

Kiemelt jegy / körasztaloknál, kiemelt helyen, prémium catering szolgáltatással

VIP jegy / kiemelt asztal 6 fő részére prémium catering szolgáltatással

 

A Joint Venture Szövetségről:

A hazai és külföldi kis-, közép- és nagyvállalatokat tömörítő Joint Venture Szövetség közel 4 évtizede segíti tagvállalatainak magyarországi működését. A Szövetség kiemelt feladata, hogy támogassa tagvállalatai gazdasági életben betöltött fontos szerepét, és aktív érdekképviseleti tevékenységet lásson el szoros együttműködésben a mindenkori kormányzattal.

A Szövetségről bővebben itt olvashat: https://jointventure.hu/

Események
Kategóriák
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább