Munkajogi tanácsadás

Munkajogi tanácsadás

Munkajogi tanácsadás

A BKIK minden regisztrált tagja részére kínálja február 10-től induló, ingyenesen igénybe vehető munkajogi tanácsadás szolgáltatását.

A tanácsadást a több mint, 40 év tapasztalattal rendelkező szakemberünk, Dr. Lékó László által vezetett Lékó és Társa Ügyvédi Iroda végzi.

A tanácsadás célja, hogy segítse a vállalkozókat munkajogi kérdések megválaszolásán keresztül: jogszabály ismertetést végez és segítséget nyújt az értelmezésben, valamint felkérésre munkajogi tárgyban tájékoztató anyagokat készít. Igény esetén megfelelő iratmintát szolgáltat. Az előzetes tájékozódásban segítséget nyújt a BKIK Jogtár, ahol megtalálhatóak a kapcsolódó jogszabályok, valamint szerződésminták.

A szolgáltatás keretében minden héten kedden és csütörtökön, 16-17 óra között van lehetőség telefonon, (488-2103) email-en keresztül (munkajog@bkik.hu), valamint személyesen (előzetes bejelentkezés szükséges) a tanácsadáson részt venni.

Időpont: minden héten kedden és csütörtökön, 16-17 óra között

Helyszín: 1016 Budapest Krisztina körút 99. 2.emelet 210-es szoba

Elérhetőségek: e-mail: munkajog@bkik.hu, telefon: 488-2103

A tanácsadáson való személyes részvételi szándékot előzetesen jelezni kell, amelynek határideje a tanácsadást megelőző 24 óra. (munkajog@bkik.hu)