Mester,- oktatóképzés

Mester,- oktatóképzés

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési Irodája aktívan vesz részt a szakemberképzésben is.

A BKIK - évente változó profilú - támogatott vagy önköltséges mesterképzésein szakmájukat magas színvonalon gyakorló szakemberek vehetnek részt.

A duális oktatási rendszerben oktatóként dolgozni kívánó szakemberek számára kamarai gyakorlati oktatói képzést szervezünk.

A szakképzésben tanuló fiatalok, tanulmányaik során, ágazati alapvizsgát tesznek. Az ágazati alapvizsgák vizsgabizottságának elnökét a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamara delegálja. Azok a szakmájukat magas szinten gyakorló, motivált szakemberek, akik szeretnének ágazati alapvizsgákon elnöki feladatokat vállalni, az ágazati vizsgadelegálás menüpontban, akik vizsgafelügyelői feladatokat szeretnének vállalni, a szakmai vizsgadelegálás menüpontban tájékozódhatnak a folyamatról.

Fontos számunkra, hogy a gyakorló szakemberektől rendszeres visszajelzést kapjunk a duális képzőhelyeken megvalósuló oktatás tapasztalatairól. Feladatunknak tekintjük, hogy a duális képzőhelyek, a szakképző intézmények, a szakmai szervezetek képviselőinek véleményét megismerjük és azt közös álláspontként képviselhessük a döntéshozók előtt.

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább