Rólunk mondták

Rólunk mondták

Szakács foglalkozás (Dobos C. József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola):

„Remekül válogatták össze a feladatokat, szórakoztató és kóstolható volt. Megjelentek benne a gasztronómia esztétikai összetevői. A versenyben a csapatok összekovácsolódtak. Megfelelő volt az időbeosztás. Korcsoporthoz illőek voltak a feladatok, minden tanuló szórakozva szerezhetett új ismereteket. Köszönjük a tanárok és a diákjaik munkáját!”

 

Cukrász foglalkozás (Sziklainé Farkas Bernadett):

„Érdekes, interaktív program, szívesen vettek részt a diákok. Fenntartotta érdeklődésüket, jó hangulatban telt a foglalkozás.”

 

Burkoló foglalkozás (Szívós Team, BKSzC):

„Korosztálynak jól kialakított feladatok, melyek lekötötték a diákokat. Csapatban dolgoztak, versenyhelyzetben kreatív és fejlesztő feladatokat oldottak meg.”

 

Asztalos foglalkozás (Pelyhes Gábor, Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola):

„ Fafajták megismerése után dobókockát csiszoltak a diákok. Majd szöget vertek be fába, elektromos fúróval csavaroztak, illetve szedtek ki csavart. Gyerekcentrikus, foglalkoztató, érdekes órát láttunk. A tanulók nagyon élvezték a feladatokat, nagyon jó hangulat volt.”

 

Rajzpályázat Díjátadó (Bánszegi Zsuzsa, szülő):

"Szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást és a profi szervezést, amit a gyerek rajzpályázattal kapcsolatban lebonyolítottak hétfőn. Nem mindenhol tapasztalja azt az ember, hogy egy intézmény legfelsőbb vezetői szinten is képviselteti magát egy ilyen rendezvényen és a gyerekek ilyen fontosak számukra. Ez külön jól esett. Nagyon jól éreztük magunkat és Ákosnak is felemelő érzés volt díjazottként résztvenni az eseményen."

 

Egyéni pályaorientációs tanácsadás:

"Nagyon köszönjük a beszélgetést, nagyon jó gondolat volt elmenni Önhöz egyéni pályaorientációs tanácsadásra.  A hozzáállása, visszajelzései tapasztalatot, humánumot, pozitív szemléletet sugároznak. Hálásak vagyunk érte.”

 

Ismerkedj a szakmákkal rajzpályázat jutalom workshop - szakács foglalkozás 2024. február 13-án; a nyertes diák édesanyjának visszajelzése:

„Nagyon figyelmes, vendégszerető légkör fogadott minket és határozottan nagyon tetszett Nimródnak. Különösen a közös hamburger készítés, mert nagyon szereti a hamburgereket és szerette volna már megtudni hogyan készül egy klasszikus eredeti hamburger. András kedves, jó pedagógiai érzékkel, türelmesen, segítőkészséggel állította elő Nimróddal a hamburgert. Hazaúton többször áradozott Andrásról, ezenkívűl az ajándékok is nagyon tetszettek neki, főleg a kettő séf kötény és a kulacs. Örült, hogy ilyen maradandó, szép élményben lehetett része. Ezúton is köszönjük szépen a hotelnek és külön Andrásnak is.”

 

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább