Repohár hírek

Csatlakozzon az Etikus Repohár közösséghez
2023. július 28.
Vendéglátóipari vállalkozások csatlakozását várjuk.

Indul az Etikus Repohár kezdeményezés
2023. július 7.
A BKIK önszabályozó megoldást kínál a vendéglátóipar szereplői számára – a Mastercard és a Sziget Fesztivál az elsők között csatlakozott.

Repohár használati ajánláscsomagot állítottunk össze az érintett budapesti vállalkozásoknak
2023. május 18.
A BKIK a fogyasztók által preferált működési modellt javasolja a vendéglátóknak

Átláthatóbb repohár-rendszert szeretnének a szórakozóhelyek vendégei
2023. március 14.
Kiemelkedő volt az érdeklődés a BKIK visszaváltható poharakkal kapcsolatos felmérése iránt.

Indul a nagy „repohár” felmérés!
2022. november 17.
A BKIK és a Zöld Követ Egyesület a fogyasztói elvárásokat is beépítené a jelenlegi rendszer átalakításába.

Hamarosan a fogyasztók véleményét is kikérjük
2022. október 6.
Elindult a BKIK és a Zöld Követ Egyesület által kezdeményezett egyeztetés, amely a repohár jelenlegi piaci problémáinak megoldását célozza.

Legyen egységes repohár visszaváltási rendszer, a vendégek a leadott repoharak után kapják vissza a pénzüket!
2022. augusztus 19.
Széleskörű egyeztetést és piaci önszabályozást sürget a BKIK és a Zöld Követ Egyesület.

Legyen egységes repohár visszaváltási rendszer, a vendégek a leadott repoharak után kapják vissza a pénzüket!
2022. augusztus 19.
Széleskörű egyeztetést és piaci önszabályozást sürget a BKIK és a Zöld Követ Egyesület.
Események
Kategóriák
Címkék
- Pályaorientációs hírek
- Nagy Elek cikkek
- Kerületi pályázatok
- Pályázatfigyelő
- Tagozati hírek
- Tagcsoporti hírek
- Egyetemi együttműködések
- Pályaorientációs programok
- Programajánló osztályfőnököknek
- A BKIK Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma
- Aktuális információk az Oroszországgal szemben elrendelt szankciókról
- Nemzetközi programjaink
- Nemzetközi gazdasági hírek, információk
- TOP 100 kkv
- Társintézmények nemzetközi eseményei
- Szakképzési hírek
- Repohár hírek
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább