Három ismert budapesti vendéglátóhely szereplője osztotta meg gondolatait az idei nyári szezon irányairól és lehetőségeiről.
A BKIK-hoz kapcsolódó BUM-partnerhelyek képviselői számoltak be arról, milyen szempontok mentén tervezik a nyári működésüket a fővárosban.
Bezerics Dániel (Paletta Bisztró, Tompa17), Bosznai Tibor (Hadik Kávéház, Szatyor Bár, Púder Bárszínház, Rebel Burger) és Kocsmáros Tamás (Cafe Brunch) osztották meg, hogyan készülnek a budapesti nyárra. A teraszok szerepe, a nappali élmények előtérbe kerülése, a közösségi programok és a tudatos kínálat egyaránt meghatározó elemei az idei stratégiájuknak. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara nonprofit kft-je, a BUM szemléletével összhangban működő vendéglátók tapasztalatairól bővebb beszámoló itt olvasható: Terasz, trend, tudatosság - vendéglátói stratégiák a budapesti nyárban