Bartos Gáborra emlékezve

2024-05-27 16:04
Emléktáblát avattunk a Bartók Béla úton

Emléktábla kihelyezésével emlékezett meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, illetve Újbuda Önkormányzata Bartos Gábor munkásságról.

A Bartók Béla út és Zenta utca sarkán indult Bartos Gábor első vállalkozása, ebben a kis újbudai üzlethelyiségben a Bartos család generációi ismerkedtek a vállalkozói lét alapjaival - idézte fel emlékeit édesapjával kapcsolatban dr. Bartos Richárd, a BKIK IV. Kerületi Tagcsoportjának elnöke.

Szatmáry-Jähl Angéla a BKIK Önkormányzati Kapcsolatok Kollégiumának elnöke a tábla felavatásakor méltatta Bartos Gábor elkötelezett közösségépítő munkáját, és mint elmondta, szövetségesére, személyes jóbarátjára emlékezett vissza. Bartos Gábor 1989-ben a BKIK újjáalakulásakor már részt vett a kamara életében és vállalt tisztséget hosszú évtizedekig. A vállalkozói lét minden kihívásával önerőből küzdött meg, kivívta vásárlói szeretetét, átélte és megélte vállalkozása növekedését, erősödését, bővítette szolgáltatásait, felépítve ezzel azt az örökséget, amelyre családja, barátai, munkatásai most is büszkék lehetnek.