Ismerkedj a szakmákkal rajzpályázat workshop

2023-01-11 16:54
„Ismerkedj a szakmákkal” címen indítottunk rajzpályázatot ötödik-hatodikos gyerekeknek ősszel. Az első három helyezettnek a díjak mellett további meglepetésekkel is készültünk. A rajzaikon szereplő témáknak megfelelő workshop-okra vittük őket, ahol beteki

A megosztott első helyezett Szandbauer Milos és a harmadik helyezett Tóth Benedek beleshettek egy igazi fotóstúdió színfalai mögé. Az Orange Photo Budapest stúdiójában kipróbálhatták a profi technikát és eszközöket. A jó hangulatú fotózás mellett sok szakmai tudással és praktikákkal is gazdagodtak. Egyikük számára sem ismeretlen terep, hiszen szüleik révén mindketten találkoztak már a fotózás szépségeivel. Elképzelhetőnek tartják, hogy felnőttként nem csupán hobbi szinten foglalkozzanak majd ezzel a szakmával.

A megosztott első helyezett Gál Biankával pedig meglátogattuk a Danubius Hotel Hungaria City Center cukrászműhelyét, ahol a sok finomság kóstolása mellett ő is készíthetett édességeket. Igazi profiktól tanulhatott és leshette el a fortélyokat. Csokipillangót, bon-bonokat, csokimikulást és apró csokitallérokat készített. Álma, hogy felnőttként saját cukrászdát nyisson, már a nevét is kitalálta, de ezt egyelőre még nem árulta el nekünk.

https://www.youtube.com/watch?v=hYf88W8C-Ds

Köszönjük a szervezésben résztvevők munkáját! A fiatal tehetségeknek pedig sok szakmai sikert kívánunk a jövőben!