Képzés a hatásos cégbemutatkozás érdekében

2023-10-19 11:08
A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kétnapos képzést szervez 2023. október 20-án és november 8-án " Hatásos cégbemutatkozás - a pitchelés technikája" címmel.

 

Az üzleti kommunikáció egyik gyakori eszköze a cégprezentáció, amikor a cégünkről kell előadnunk ügyfeleknek, érdeklődőknek. Nem egyszerű, ráadásul sokszor komoly tétje is van. Érdemes átgondolnunk, hogyan tudjuk a maximumot kihozni belőle.

Hogyan készítsünk hatékony prezentációt, és milyen hibákat kerüljünk el a folyamat során?

A képzésünk célja, hogy bemutassa a résztvevők számára a sikeres prezentáció felépítését. Gyakorlatorientált módon vezetjük be a résztvevőket a hatásos cégprezentáció módszertanába, felhívjuk a figyelmet a leggyakrabban előforduló tartalmi és vizuális hibák típusaira és tippeket adunk hogyan érdemes előadni, milyen aktuális vizuális trendeket érdemes használni a kívánt hatás elérése érdekében.

Két napos képzés kerekasztal-beszélgetéssel

Magabiztos, meggyőző, hiteles, őszinte, magával ragadó – többek között ilyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy előadónak. Hatalmas tétje van, első benyomás csak egyszer adatik meg, és egy külkereskedelmi ügylet esetén akár százmilliókról dönthet a partner, ezzel néhány másodperc alatt eldőlhet egy külpiacra lépő cég sorsa.

A pitch rapid üzleti prezentáció, ami során a cég képviselője pár percben megpróbálja felkelteni a sokat látott befektetők, külföldi üzletemberek érdeklődését, és meggyőzni arról, hogy érdemes partneri viszonyt kialakítani a magyar vállalkozással.

Kiknek ajánljuk a képzést?

Képzésünk alkalmas vezetők, értékesítők, illetve olyan termék- és projektmenedzserek felkészítésére, akik kisebb vagy nagyobb csoportoknak tartanak bemutatót, prezentációt.

Akár kollégáit szeretné meggyőzni, akár eladni szeretne vagy ha a kollégáit akarja lelkesíteni, a siker és a sikertelenség általában előadása világosságán, tömörségén és meggyőző erején múlik majd.
Prezentációs képzés azok számára, akik szeretnének egyéni figyelmet, személyes segítséget és tanácsokat kapni prezentációs stílusuk tökéletesítéséhez. 

Ki lesz a képzés oktatója?

Dr. Németh Zoltán tudásmenedzsment igazgató, Enetha Learning Kft.
felsővezetői coach, tréner, TEDx felkészítő, blogger, könyvszerző

Szakmai szenvedélye az előadástechnika, legyen szó retorikáról, felsővezetői beszéd írásáról, vagy konferencia-felkészítésről. Hiszi, hogy jó előadóvá válni csupán gyakorlás kérdése. Alapítója hazánk első magyar nyelvű Toastmaster klubjának, és több mint 10 éve írja szakmai blogját (www.drprezi.hu). A fentiek mellett TEDx események állandó szakmai felkészítője (TEDxWoman, TEDxDebrecen, TEDxGyőr). Szakmai büszkesége, hogy 2016 óta Retorika Edzőtáborokat szervez fiataloknak (13-18 éves korosztály). Az általa létrehozott DrPrezi brand alatt eddig öt szakmai könyv jelent meg. Szakmai tevékenységének ékköve a "Fesztelen Előadó” mesterkurzus, mely a legjobb hazai prezentációs képzés.

Mikor és hol lesz a képzés?

1. nap - 2023. október 20. (péntek) - 9.00 - 15.00 óráig
2. nap - 2023. november 8. (szerda) - 9.00 - 16.30 óráig

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – Földszinti Rendezvényterem
1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

Részvételi feltételek

 

A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött.
Kedvezményes részvételi díj: 29.900 Ft (ÁFA mentes)

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni, korlátozott számban. A regisztrációs díj visszaigazolásunk után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés, ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

 

Jelentkezés