Már 167 budapesti vállalkozás használhatja a Kamarai Bizalom védjegyet

2024-07-18 09:57
A minősítés segíti a cégeket új piacokhoz jutni, és igazolja azok megbízhatóságát

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai Bizalom Minősítő Testülete legutóbbi két ülésén 65 új regisztrációt fogadott el. Ezzel a Kamarai Bizalom védjeggyel elismert vállalkozások száma 167 lett, közülük több mint 50 vállalkozás már második éve használhatja ezt a megtisztelő védjegyet, amely nemzetközi szinten is érték. A Kamarai Bizalom védjegy egyúttal egy CSR vállalkozásminősítést is jelent, ősztől pedig kiterjesztjük a digitalizációs felkészültség minősítésére is.

A BKIK önkéntes tagjai továbbra is aktívan csatlakozhatnak a programhoz, és bízunk benne, hogy a következő 3. negyedévi, szeptemberi ülésünkig is számos cég adja be regisztrációját, hogy elnyerhesse ezt a megtisztelő címet.

A BKIK alapvető célja ezzel a szolgáltatással, hogy segítse a minősített budapesti vállalkozásokat új piacokhoz jutni, és igazolja azok megbízhatóságát a hazai vállalkozói környezetben és egyúttal lehetőséget teremtsen a nemzetközi kamarai minősítés megszerzéséhez a kamarák nemzetközi hálózata révén.

Részletes információkat a Kamarai Bizalom védjegyről és a regisztrációs folyamatról itt találják.