Pályázati tájékoztató fórum

2023-08-01 12:07
A X. kerület Kőbányai Önkormányzat pályázatot hirdet kőbányai vállalkozások támogatására.

A BKIK X. Kerületi Tagcsoportja javaslatára Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat pályázatot hirdet kőbányai vállalkozások támogatására energiaköltség-megtakarítást eredményező eszköz-, illetve gépfejlesztés, valamint ingatlan energetikai korszerűsítés megvalósításához a részletes pályázati felhívásban foglalt feltételek szerint.

https://www.kobanya.hu/?module=news&action=show&nid=200856

A pályázattal kapcsolatban „Pályázati tájékoztató fórumot” szervezünk, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt. Az esemény részleteit az alábbiakban találhatják:

 

Időpont:

2023. augusztus 28. (hétfő) 14.00 óra

 

Helyszín:

Polgármesteri Hivatal – Kőbányai Önkormányzat

1102 Budapest, Szent László tér 29. (földszint, Átrium)

 

A „Pályázati tájékoztató fórum” célja, hogy megismertesse önöket a pályázat részleteivel és a támogatással, amelyet Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzata nyújt a kerületi székhellyel rendelkező vállalkozások számára. A rendezvényen résztvevők betekintést kapnak a pályázat részleteibe, az alkalmazható támogatási formákba és az elvárásokba. Az esemény során a következő témaköröket tárgyaljuk:

  • A pályázat általános ismertetése;
  • Elvárások és a jelentkezés menete;
  • Támogatási formák és feltételek;
  • Kérdések és válaszok.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A terem korlátozott befogadóképessége miatt a regisztrációt a jelentkezés sorrendjében fogadjuk! Kérem, részvételi szándékát legkésőbb 2023. augusztus 21-éig jelezni szíveskedjen a koordinacio@bkik.hu e-mail címen!