Tajvani „Smart” megoldásokat ismerhettek meg a magyar cégek

2023-12-04 15:54
A tajvaniakkal kialakított jó partnerségünk nyomán, 2023. november 17-én ismét több cégből álló delegáció látogatott el a BKIK-ba.

Az Institute for Information Industry szervezésében olyan neves vállalatok mutatkoztak be, mint a Chunghwa Telecom, Keypasco, GUS Technology, Digital Transformation Associaton, amelyek a tajvani gazdaság meghatározó szereplői.

Tajvan legnagyobb integrált telekommunikációs szolgáltatója, a Chunghwa Telecom bemutatta Smart City portfólióját, ami összesen 12 célterületet foglal magába, ilyen az okos közlekedés, okos egészségügy, okos biztonság, okos energia, okos mezőgazdaság, okos oktatás stb.. A vállalat emellett információs és kommunikációs technológiai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, ilyen például a big data, információbiztonság, felhő alapú szolgáltatások és IDC-képesség, és tevékenységét kiterjeszti olyan innovatív technológiai szolgáltatásokra, mint az IoT vagy az AI.

A Keypasco megoldása a kiberbiztonság javítását célozza, amely több tényezős azonosítási megoldásával megszünteti a hagyományos felhasználónevek és jelszavak szükségességét, valamint a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a kiberfenyegetések ellen.

Az energiatárolási megoldásokra szakosodott GUS Technology egyedi megoldásai pedig kiterjednek az otthonok, a nehézgépek, az elektromos buszok stb. energiaigényeinek kielégítéseire.Az űrlap teteje

Az esemény dr. Balog Ádám, a BKIK általános alelnökének köszöntőbeszédével indult. A rendezvényen tiszteletét tette Shih-Chung Liu a Tajpej Képviseleti Iroda képviselővezetője, aki beszédében kiemelte a kamara eddigi sikeres együttműködéseit a tajvani partnerekkel. A delegáció vezetője Cheng Hong CHO, az Institute for Information Industry vezérigazgatója volt. A rendezvény B2B megbeszélésekkel zárult, amelynek folyamán a cégeknek lehetőségük volt az első körös kapcsolatfelvételre, de akadt olyan vállalat, aki már korábban megkezdett együttműködési lehetőségekről szóló megbeszélését tudta folytatni tajvani partnerével.