Szakmai vizsgáztatás

Szakmai vizsgáztatás

Ágazati alapvizsga elnöki pályázat

2020. november 30-ig lehet pályázni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által nyilvántartott ORSZÁGOS ÁGAZATI ALAPVIZSGA ELNÖKI NÉVJEGYZÉKBE a pályázati kiírásnak és mellékleteinek megfelelően.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy ágazati alapvizsgák esetében állami fenntartású intézményekhez nyugdíjasok nem delegálhatók.

Ágazati alapvizsga felhívás

Ágazati alapvizsga pályázati adatlap

GDPR adatvédelmi tájékoztató ágazati alapvizsga vizsgaelnöki pályázathoz

Ágazati alapvizsga pályázathoz szakmajegyzék

 

Vizsgafelügyelői Pályázati felhívás

2020. november 20-ig lehet pályázni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által nyilvántartott ORSZÁGOS VIZSGAFELÜGYELŐI NÉVJEGYZÉKBE a pályázati kiírásnak és mellékleteinek megfelelően.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy iskolai rendszerű szakmai záróvizsgák esetében állami fenntartású intézményekhez nyugdíjasok nem delegálhatók.

Felhívás országos vizsgafelügyelői névjegyzék
Vizsgafelügyelői pályázati adatlap
Vizsgafelügyelői pályázathoz_OKJ_12_2020
Vizsgafelügyelői pályázathoz szakmajegyzék
Önéletrajz minta
GDPR adatvédelmi tájékoztató vizsgafelügyelői pályázathoz


Szakmai vizsgáztatás
 
Kamaránk egyik legjelentősebb és legrégebbi (1994 óta) közjogi feladatai közé tartozik, hogy a fővárosban oktatott és szakmai záróvizsgát szervező iskolai rendszerű és felnőttképzés keretében szervezett OKJ-s szakmai vizsgákra elnök és vizsgabizottsági tag személyére tegyen javaslatot. A Pest Megyei Kormányhivatal vizsgabizottsági elnöki és tagi névjegyzékében szereplő személyekre lehet javaslatot tennünk. Javaslatunkat az MKIK jóváhagyása után fogadja be a Pest Megyei Kormányhivatal. A vizsgabizottságot a Kormányhivatal kéri fel. A vizsgabizottsággal az adott vizsgaszervező intézmény ez alapján köt szerződést és fizeti ki a 315/2013 (VIII. 28.) Kormányrendelet szerinti díjazást.
 
Kapcsolódó jogszabályok
 
 
Letölthető anyagok (forrás: www.mkik.hu)
 
 
Részletes információért keresse a BKIK Oktatási Igazgatóságának munkatársát:
 
Dencsikné Horváth Imelda
1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefon: +36 30 473 1368