Pályaorientáció

Pályaorientáció

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara széleskörű, komplex szakképzési tevékenységében fontos szerepet kap a fiatal generációk pályaorientációja.

A BKIK pályaorientációs tevékenységével a 11-18 éves korosztály számára - az eltérő korcsoportokhoz rendelt különböző felvilágosító, oktató és bemutató tartalmakkal - támogatja a fiatalok pályaorientációját.

A BKIK felkészült pályaorientációs szakemberei állandó kapcsolatot tartanak fent az általános- és középfokú iskolák pedagógusaival és vezetőivel annak érdekében, hogy folyamatosan naprakész információkkal segítsék az intézményeket, az ott tanuló diákokat és természetesen - a diákokon keresztül - szüleiket is.

A BKIK komplex szakképzési tevékenységének részeként a pályaorientáció, támaszkodik a duális képzési rendszerben részt vevő tanulók és a vállalati képzőhelyek folyamatosan bővülő és megújuló tapasztalataira, figyelembe veszi a magyar oktatási rendszer jogszabályi hátterének változásait, valamint a gazdasági környezet és a munkaerő-piaci igények alakulását.

A BKIK pályaorientációs tevékenysége a „Nézd meg, fogd meg, próbáld ki!” - elvet követi, amely biztosítja azt, hogy a diákok a lehető legközelebbről, személyesen is megismerkedhessenek a különböző szakmákkal, munkahelyekkel.

Az alábbi gombokra kattintva részletesen megismerheti a BKIK pályaorientációs szolgáltatásait.

Események
Regisztrált vállalkozások országos keresője
Tovább