Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás 

A BKIK Információs és Tanácsaó Irodája alapfokú információnyújtást és tanácsadást végez hazai és külföldi forrásbevonási lehetőségekre vonatkozóan, különös tekintettel a vissza nem térítendő támogatásokra, illetve a visszatérítendő, kedvezményes finanszírozási opciókra. 

Emellett a BKIK nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező pályázati szakértőket von be a tanácsadói tevékenységébe annak érdekében, hogy a vállalkozások számára emelt szintű pályázati tanácsadási szolgáltatás is rendelkezésére álljon. Ennek egy része díjmentesen vehető igénybe, másik része díjköteles (önkéntes tagsággal rendelkező vállalkozásokra azon-ban kedvezményes díjszabás vonatkozik). 

A fenti szolgálatatások kiegészítéseképpen minden rendezett kamarai regisztrációval bíró vállalkozás díjmentesen igénybe veheti az online Kamarai Pályázat- és Rendezvényfigyelő Rendszert (https://palyazatkereso.mkik.hu). Az online felületen az adott vállalkozás belép a kamarai regisztráció során megadott kóddal és információ-igényeinek megfelelően beállítja a pályázatok, rendezvények keresési „szűrőit”, majd ezek alapján heti rendszerességgel tájékoz-atást kap a megadott e-mail címre. 

 

Mi várható a pályázati tanácsadások alkalmával? 

A pályázati tanácsadás/konzultáció során a vállalkozások felvilágosítást kapnak arról, hogy jelen helyzetük-ben milyen lehetőségeik vannak, az elképzeléseik hogyan valósíthatók meg, és mi lehet a legoptimálisabb  finanszírozási mód. 

 

Tanácsadások kívül van-e lehetőség rendezvényeken keresztül tájékozódni a pályázatokról? 

Általános tapasztalat, hogy a vállalkozások részéről folyamatos igény merül fel konzultációval egybekötött szakmai rendezvények szervezésére, amely egy-egy témakörben felvértezi őket alapvető információkkal vagy éppen megerősíti, tökéletesíti addigi ismereteiket.

Pályázatok, támogatások, finanszírozási források té-makörben átlagosan negyedévente 1 (offline) konferencia vagy workshop szervezése történik, igazodva a mindenkori pályázati aktualitásokhoz. Ezzel kapcsolatos információk a BKIK rendezvénynaptárában és az Információs és Tanácsadó Irodában érhetők el.

 

Hogyan lehet a pályázati tanácsadást igénybe venni? 

A pályázati tanácsadások több csatornán zajlanak: személyesen, telefonon, emailen keresztül és online. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, forduljon bizalommal a BKIK alábbi szervezeti egységéhez: 

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Információs és Tanácsadó Iroda
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. V. emelet 511.
Telefon: +36 (1) 488 2070
E-mail: tanacsadas@bkik.hu

 

Ügyfélfogadás (előzetes időpont-egyeztetés alapján):
hétfő - csütörtök: 9.00 - 15.00
péntek: 9.00 - 13.00

MFB Krízis Hitel

MFB Krízis Hitel 09/03
MFB Krízis Hitel 10:48

Ismerje meg az MFB Krízis Hitel nyújtotta lehetőségeket! A konstrukció vállalkozása segítségére lehet, amennyiben a járványhelyzet okozta károk enyhítésére még nem talált megfelelő módot.

Jelen lehetőségek vállalkozásfejlesztéshez

Jelen lehetőségek vállalkozásfejlesztéshez 09/01
Jelen lehetőségek vállalkozásfejlesztéshez 21:14

Beszéljünk akár vissza nem térítendő, akár visszatérítendő támogatásokról, számos lehetőség áll a vállalkozások rendelkezésére, amelyek segítségével megvalósíthatják beruházásaikat, és fejleszthetik cégüket.

Panziólétesítés Pest megyében

Panziólétesítés Pest megyében 09/01
Panziólétesítés Pest megyében 21:13

Annak érdekében, hogy a kereskedelmi szálláshelyek meg tudjanak felelni a turizmus kihívásainak, a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a fenntartható és minőségi panziókínálat. Éppen ezért a kormány célul tűzte ki, hogy a szálláshelyeket fejlesztését támogassa.

Külpiacrajutási támogatás

Külpiacrajutási támogatás 09/01
Külpiacrajutási támogatás 21:13

Ismét elérhető egy külpiacrajutási támogatási lehetőség! A felhívás célja, hogy a hazai vállalkozásokat segítse a külföldi piaci megjelenésben, legyen szó akár kiállításokon, vagy vásárokon való megjelenésről, márkaépítésről, vagy online értékesítési csatornák kiépítéséről.

Nagyvállalati Kompenzációs Program

Nagyvállalati Kompenzációs Program 09/01
Nagyvállalati Kompenzációs Program 21:13

A tavaszi járványhelyzet nem csupán a kkv-kat, de ugyanúgy a nagyvállalatokat is negatívan érintette. Éppen ezért, a kormány 50 milliárd forintot különített el részükre, hogy beruházásaikat ösztönözze, valamint az elszenvedett pénzügyi károkat enyhítse.

Hitelek – mire, hogyan?

Hitelek – mire, hogyan? 09/01
Hitelek – mire, hogyan? 21:13

A hitelek - noha első mozzanatra ijesztőnek tűnhet, hogy a felvett összeget majd mégis hogyan, és mennyiért fogjuk visszafizetni – segíthetik vállalkozásunk életét, lehetőséget teremtenek beruházásaink megvalósításához, amennyiben megfelelően választjuk ki őket.

Szállodafejlesztés Pest megyében

Szállodafejlesztés Pest megyében 09/01
Szállodafejlesztés Pest megyében 21:13

A Kisfaludy program mellett új lehetőség érkezett, amely ezúttal a Pest megyei szállodáknak kedvez. A támogatás célja, hogy a megyei szálláshelyek jobban ki tudják használni vonzerejüket, turisztikai adottságaikat a fejlesztések által.

A közeljövőben közzétételre kerül a VEKOP-1.2.6-20 tárgyú pályázat

A közeljövőben közzétételre kerül a VEKOP-1.2.6-20 tárgyú pályázat 09/01
A közeljövőben közzétételre kerül a VEKOP-1.2.6-20 tárgyú pályázat 21:12

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül a közeljövőben közzétételre kerülő, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása (VEKOP-1.2.6-20) tárgyú pályázatra szeretnénk felhívni szíves figyelmüket.

Kivételes pályázati lehetőségek – országosan!

Kivételes pályázati lehetőségek – országosan! 09/01
Kivételes pályázati lehetőségek – országosan! 21:12

Társadalmi egyeztetés alá került két felhívás, amit mi csak így hívnánk: a kivételes pályázati lehetőségek. De pontosan miért is mondjuk ezt?