Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás

Bővebb információk a szolgáltatásról és igénybevételéről ITT érhetőek el.

Telefon: +36 (1) 488 2070
E-mail: tanacsadas@bkik.hu

Pályázati lehetőségek

 

Támogatott hitelek

 

Pályázati kisokos

Pályázati ajánló! "Munkásszállások kialakítása" Munkaerő-piaci Program

Pályázati ajánló! "Munkásszállások kialakítása" Munkaerő-piaci Program 09/22
Pályázati ajánló! "Munkásszállások kialakítása" Munkaerő-piaci Program 09:38

Pályázati ajánló! "Munkásszállások kialakítása"Munkaerő-piaci Program (MUNKÁSSZÁLLÁS-VI./2021)

Lakossági napelem pályázatból

Lakossági napelem pályázatból 09/22
Lakossági napelem pályázatból 09:14

Nem csupán a vállalkozások, immáron a magánszemélyek is pályázhatnak annak érdekében, hogyha lakóházukat megújuló energiaforrással szeretnék ellátni, illetve energiahatékonysági korszerűsítéseket végrehajtani. A meghirdetett keretösszegből várhatóan több mint 34 ezer család fog majd részesülni. Cikkünkben sorra vesszük, hogy melyek azok a kritériumok, amelyekkel számolnia kell!

Díjmentes online pályázati tanácsadás 2021. szeptember 21-én

Díjmentes online pályázati tanácsadás 2021. szeptember 21-én 09/08
Díjmentes online pályázati tanácsadás 2021. szeptember 21-én 08:52

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2021. szeptember 21-én (kedden) 12:00-15:00 óra között díjmentes pályázati-fejlesztési tanácsadást tart.

Pályázati ajánló! Külpiaci Növekedési Támogatás

Pályázati ajánló! Külpiaci Növekedési Támogatás 09/06
Pályázati ajánló! Külpiaci Növekedési Támogatás 10:34

A KKM a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a CED Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat közreműködésével a magyar vállalatok külföldi terjeszkedését, regionális, vagy globális multinacionális vállalattá válását támogató programot indít. A támogatás hazai/külföldi beruházás megvalósítására, meglévő hazai/külföldi vállalkozás bővítésére vagy bezárásra ítélt hazai/külföldi létesítmény megvásárlására és fejlesztésére is fordítható.

Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva

Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva 09/06
Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva 10:23

Új pályázat az energetikai korszerűsítés iránt érdeklődőknek! A támogatási felhívás lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre.

Pályázati ajánló! Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása

Pályázati ajánló! Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása 09/06
Pályázati ajánló! Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása 10:17

A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (GINOP Plusz-1.1.2-21)

GINOP PLUSZ-3.2.1-21- A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról

GINOP PLUSZ-3.2.1-21- A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról 08/25
GINOP PLUSZ-3.2.1-21- A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról 09:21

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. Ennek érdekében a munkaadók az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalhoz benyújtott kérelem alapján támogatást kaphatnak.

GINOP Plusz – Innovációs pályázat

GINOP Plusz – Innovációs pályázat 08/02
GINOP Plusz – Innovációs pályázat 13:26

Megjelent a GINOP Plusz Innovációs pályázata, amely a hazai vállalkozások, szervezetek innovációs tevékenységeit támogatja. A felhívás tervezetként már régóta elérhető volt, most azonban már ismerhetjük a konkrét paramétereket és határidőket.

Külpiaci Támogatási Növekedési Program

Külpiaci Támogatási Növekedési Program 07/26
Külpiaci Támogatási Növekedési Program 11:39

A kormány meghirdette a Külpiaci Támogatási Növekedési Programot, amelynek célja, hogy a magyar vállalkozások külföldi beruházásait támogassa.

Pályázati felhívás - Gábor Dénes-díj 2021

Pályázati felhívás - Gábor Dénes-díj 2021 07/13
Pályázati felhívás - Gábor Dénes-díj 2021 13:39

A NOVOFER Alapítvány idén ismét meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.